KAN-therm: KAN-therm Multi-system
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN-therm Multi-system

Jedan proizvođač, jedno jamstvo, neograničene mogućnosti

Moderni, cjeloviti, energetski učinkoviti, trajni i pouzdani, brzo i jednostavno sklapanje uz upotrebu najkvalitetnijih materijala – ovo su zahtjevi koje postavljaju investitori, projektanti i izvođači cijevnih sustava.

Nužnost korištenja različitih materijala, kao i cijevi i fitinga malih i velikih dimenzija u istoj instalaciji često prisiljava odgovorne osobe za odabir i ugradnju određenog tehničkog rješenja na upotrebu komponenata različitih proizvođača.

System KAN-therm jamči ispunjavanje svih gore navedenih zahtjeva te pruža složene tehnologije unutar ponude istog proizvođača.  Ovakav jedinstveni pristup upravljanju različitim investicijama osigurava profesionalna, cjelovita i multi-sistemska tehnička rješenja.

 

Profesionalnost za svakoga

KAN-therm ponuda obuhvaća proizvode za instaliranje sustava za grijanje i za razvod pitke vode u obiteljskim kućama, višestambenim zgradama, javnim zgradama, hotelima i pansionima. Investitorima nudimo pouzdana rješenja za ugradnju provjerenih, tradicionalnih instalacija grijanja, a za zahtjevnije klijente nudimo inovativna konstrukcijska rješenja za sustave površinskog isijavanja kao što su zidni paneli za grijanje i hlađenje ili kompletni sustavi podnog grijanja i hlađenja.

Neboderi, uredi i trgovački centri, kao i obiteljske kuće, opremljeni su tehnološkim sustavima za hlađenje ili grijanje. Ovi sustavi osiguravaju održavanje optimalne mikroklime za korisnike uz zadržavanje visoke energetske učinkovitosti cijelog instalacijskog sustava.

Protupožarni sustavi još su jedan primjer područja primjene proizvoda dostupnih u ponudi System KAN-therm. Ovaj tip instalacija sve se češće projektira i instalira u školama, vrtićima, višekatnicama i javnim zgradama. Ovi sustavi jamče potpunu sigurnost ljudi koji obitavaju u tim objektima, štiteći od nekontroliranog širenja požara na susjedne prostore.

Posebni materijali koji se koriste u proizvodnji određenih instalacijskih rješenja, kao npr. nehrđajući čelik, pružaju velike mogućnosti upotrebe tih elemenata u tehnološkim instalacijama raznih industrija, na primjer, za opskrbu proizvodnih linija ili pojedinačnih uređaja. Najbolji primjer ove vrste instalacija je komprimirani zrak koji se koristi za opskrbu i pokretanje niz pneumatskih alata u automehaničarskim i vulkanizacijskim radionicama.

Ne samo proizvođač

Tvrtka KAN-therm nije samo proizvođač. Iza brenda System KAN-therm stoji cijeli tim profesionalaca i stručnjaka specijaliziranih za instalacijske cijevne sustave. Zahvaljujući svom iskustvu, znanju a iznad svega nekonvencionalnom pristupu praćenju investicije, izvode se i najnetipičniji projekti. Takav je slučaj i bio s instalacijom podnog grijanja na stazi slonova - ove veličanstvene životinje, za razliku od izgleda, imaju vrlo osjetljive "noge", zbog čega je bilo vrlo važno osigurati optimalnu temperaturu pijeska po kojem će hodati.

Proizvodi System KAN-therm također pronalaze primjenu kod kupaca koji se bave poljoprivrednim djelatnostima. Danas su peradarnici opremljeni najmodernijim energetski učinkovitim sustavima površinskog grijanja. Napredna izvedba modernog peradarnika doprinosi visokoj kvaliteti uzgojenih pilića i osigurava visoku uštedu stočne hrane i proizvoda za pripremu podloge poda.

Inovativni pristup KAN-therm stručnjaka također je doveo do značajnih poboljšanja u postrojenjima za obradu vode. Zahvaljujući prednostima površinskog grijanja poboljšan je proces isušivanja mulja nastalog u tehnologiji pročišćavanja u posebnim staklenicima.

Vrlo slična tehnologija - u ovom slučaju za grijanje vanjskih prostora - korištena je u sportskim objektima... Grijanje nogometnog igrališta pruža mogućnost njegove sigurne uporabe tijekom cijele godine - kasnu jesen, rano proljeće pa čak i zimi.

Podrška za uspjeh

Plastične cijevi - homogene i kompozitne, tankoslojne čelične cijevi, plastične, mesingane i čelične spojnice, dokazane u širokom rasponu primjena, raznovrsne i pouzdane tehnike spajanja, širok raspon promjera od 8 mm do 168 mm, mogu se koristiti u standardnim instalacijama za pitku vodu, u sustavima grijanja i hlađenja, kao i  za specijalizirane industrijske, tehnološke i protupožarne instalacije, za unutarnju i vanjsku upotrebu, za obiteljske i višestambene objekte, javne komunalne objekte, pa čak i u poljoprivredi... Ovako se dakle, u nekoliko kratkih riječi može sažeti KAN-therm više sustavna ponuda. I sve to pokriveno čak 15-godišnjim jamstvom jednog jedinog proizvođača.
 
Širok spektar proizvoda i usluga omogućuje individualni pristup svakom investitoru i omogućuje nam da instalacije prilagodimo tehničkim i ekonomskim potrebama. Osim toga naši stručnjaci vam pomažu u odabiru optimalnih rješenja i tehnologije. Suradnja s tvrtkom KAN-therm znači profesionalni pristup i neograničene mogućnosti
 

Proverite KAN-therm ponudu