KAN-therm: Protupožarni Sprinkler Sustav
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


Protupožarni Sprinkler Sustav

Protupožarni sprinkler sustav je važan element tehničke opreme modernih zgrada, kao i stambenih (garaže) i javnih zgrada. Ovaj sustav mora zadovoljiti visoke zahtjeve u smislu načina ugradnje montiranih cijevi i kvalitete korištenog materijala. Certificirane cijevi i spojnice iz KAN-Therm Sprinkler sustava savršeno zadovoljavaju ove zahtjeve. Ovi moderni, kompletni cijevni-sustavi od čelika koriste se za izgradnju permanentnih sprinkler sustava koji se sastoje od preciznih cijevi, spojnica i posebnih namjenskih alata. Sustav se montira brzom i jednostavnom "press" tehnologijom, odnosno za stezanje oko cijevi spojnicu koja sadrži O-prsten od EPDM gume.

 

KAN-therm Sprinkler ponuda obuhvaća:

KAN-therm Steel Sprinkler Sustav: elementi od pocinčanog ugljičnog čelika namijenjenih za izgradnju stacionarnih sustava prskalica za vodu (stalno punjenih vodom). Promjer raspon: 22-108 mm.

KAN-therm Steel Inox Sustav: elementi od nehrđajućeg čelika koji su dizajnirani za stacionarne sustave prskalica za vodu i zrak. Promjer raspon: 22-108 mm.