KAN-therm: KAN SET. Počinje online obuka za projektante i arhitekte!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN SET. Počinje online obuka za projektante i arhitekte!

Vratite se u… školu! Uskoro počinje sljedeće izdanje internetskih kurseva obuke za projektante i arhitekte 21. oktobra održat će se prvi sastanak jesenjeg ciklusa online obuke KAN SET. Njegovi sudionici moći će vidjeti cijeli niz funkcionalnosti ovog rješenja i provjeriti kako ono pomaže u projektiranju. Dodatni podsticaj? Učešće na predavanjima koja vode KAN -therm stručnjaci je besplatno, a ogromno znanje koje se može steći - neprocjenjivo!

Projekt za 21. vijek

KAN SET je inovativno IT rješenje posvećeno projektantima i arhitektima. Zahvaljujući svojoj modularnosti, omogućuje vam da u jednom projektu spojite proračune hladne i tople instalacije sa cirkulacijom, kao i centralno grijanje (uključujući podno grijanje) i instalacije za hlađenje. Štoviše, ovisno o očekivanjima, mogu međusobno surađivati, koristiti zajedničko 2D i 3D grafičko okruženje ili funkcionirati neovisno. Sve u rukama korisnika! Još jedna prednost softvera KAN SET je njegova funkcionalnost. Opremljen je mogućnošću istovremenog uređivanja mnogih elemenata instalacije, brzim pristupom pomoćnim informacijama i funkcijom dinamičkog povezivanja podataka. Obavijestiće o ispravnosti unesenih podataka, a zahvaljujući grafičkom uređivaču, projektant će moći ručno pripremiti crtež s označenim zonama prostorije ili ga učitati zajedno s bazama iz programa OZC. Toliko o teoriji. Vreme je za vežbu!

Stručnjaci će otkloniti sve sumnje

Prvi od šest zakazanih sedmičnih online sastanaka održat će se 21. oktobra u 13:00. Svaki od njih biće posvećen individualnim rješenjima i sistemima iz KAN-therm ponude. Prvi će se odnositi na upotrebu ultraLINE sistema u instalacijama vode i grijanja. Nakon toga, pitanja koja se odnose, između ostalog, na podno grijanje, BIM dizajn u kontekstu saradnje između KAN SET -a i Revit softvera ili ugradnje grijaćih uređaja za tlo stadiona.

Treninge će voditi stručnjaci za robnu marku - Marcin Kurylonek i Krzysztof Sękowski, koji će pokazati kako se sve funkcije KAN SET-a koriste u praksi.

Da biste učestvovali u događaju, sve što trebate učiniti je ispuniti online obrazac.

Vidimo se uskoro!

 

 

Naziv obuke

Datum i vrijeme

1.

KAN SET software- usage of ultraLINE system in heating and water installation. Brief presentation of ultraLINE system.

21.10.2021

Time: 1.00 pm

2.

BIM designing – possibilities of cooperation KAN SET with Revit and KAN -therm Copper (M profile).

 

28.10.2021

Time: 1.00 pm

3.

KAN SET software – underfloor heating system and KAN-therm radiant heating solutions.

04.11.2021

Time: 1.00 pm

4.

KAN SET Software – supply and mixing units for underfloor heating systems and KAN-therm InoxFlow manifolds.

18.11.2021

Time: 1.00 pm

5.

KAN SET software – Wall dry panels in heating system/heating and cooling calculation in KAN Quick surface and KAN-therm Wall dry panels.

 

25.11.2021

Time: 1.00 pm

6.

KAN SET software – hydraulic calculation of football and external surface heating and KAN-therm Football presentation.

 

02.12.2021

Time: 1.00 pm

REGISTER