Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Automatics

KAN-therm SMART & Basic+ su dva nezavisna, cjelovita sustava upravljanja koji omogućuju održavanje toplinske udobnosti u zgradi uz optimalan rad izvora grijanja ili hlađenja i visoku energetsku učinkovitost cijelog sustava grijanja ili hlađenja. 

Raznovrsnost rješenja za tehniku ​​grijanja i rješenja prve linije vrlo često korištenih mješovitih sustava grijanja, npr. podno grijanje u kombinaciji s klasičnim radijatorskim grijanjem, usprkos brojnim prednostima, bez odgovarajućih regulacijskih elemenata može dovesti do znatne nelagode. Obično pregrijavanje, nedovoljno zagrijavanje ili temperatura koja nije ujednačena u pojedinim prostorima uzrokuje ovu nelagodu.

Nijedno ispravno konfigurirano automatsko upravljanje pojedinačnim sustavima grijanja ne može uzrokovati značajne gubitke topline (pregrijane prostorije), a time i povećanje troškova rada sustava grijanja.

CE

System KAN-therm osigurava dva neovisna, cjelovita sustava upravljanja, ovisno o potrebama investicije i preferencijama kupaca. KAN-therm SMART označava bežični sustav automatizacije upravljanja gdje zidni termostati komuniciraju s kontrolnim terminalnim blokom pomoću radiovalova. KAN-therm Basic+ je, s druge strane, tradicionalni žičani sustav automatizacije koji zahtijeva ugradnju električnih kabela koji povezuju njegove pojedinačne elemente.

KAN-therm SMART & Basic+ univerzalni su sustavi koji se mogu koristiti u instalacijama radijatorskog i površinskog grijanja i hlađenja.

KAN-therm SMART & Basic+ means:

  • Visokokvalitetni materijali i moderan dizajn.
  • Mogućnost on-line kontrole (KAN-therm SMART)
  • Niska potrošnja energije servomotora - samo 1W!
  • Jasan komunikacijski sustav s korisnikom - piktogrami
  • Mnoge korisne funkcije, kao što su dječja blokada, stanje pripravnosti, dnevni/noćni ili automatski način rada, funkcije "Party", "Holiday"
  • Rad NC i NO aktuatora.
  • Verzija 230V i 24V
  • Mogućnost spajanja dodatnih uređaja: modul pumpe, senzor točke rosišta, vanjski sat, dodatni izvor topline

Najvažniji element sustava automatizacije je zidni termostat. Ovaj uređaj cijelo vrijeme brine o našoj toplinskoj udobnosti stalnim praćenjem uvjeta u prostoriji. Mora biti postavljen na reprezentativnom mjestu, stoga je velika pažnja posvećena njegovom izgledu i estetici. KAN-therm SMART & Basic+ termostati su - što je najvažnije - modernog i elegantnog dizajna.

Aplikacija KAN Smart Control inteligentan je alat za upravljanje sustavom automatizacije KAN-therm Smart koji omogućuje praćenje i podešavanje temperature u cijeloj kući s bilo kojeg mjesta na svijetu. 

Funkcija "Quick Setup" omogućuje konfiguraciju sustava KAN-therm Smart izravno iz aplikacije.

Zahvaljujući ugrađenoj funkciji "Start Smart" koja osigurava da upravljački sustav uči o specifičnostima zgrade i mogućnosti snižavanja temperature noću te programiranja toplinske udobnosti na tjednoj bazi (vremena grijanja), sustav omogućuje uštedjeti do 20% toplinske energije.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.