System KAN-therm Press

SYSTEM KAN-therm

ultraPRESS

Fitinzi
Raspon prečnika 16-63 mm
Primena

KAN‑therm ultraPRESS fitinzi sastoje se od četiri ključna elementa:

 • tijelo izrađeno od visokokvalitetnog CW617N mesinga ili napredne PPSU plastike,
 • plastični pozicioni prsten koji štiti od kontaktne korozije ili materijala različitog potencijala,
 • dvostruka O-prsten EPDM brtva,
 • izdržljiva prešana čahura od nehrđajućeg čelika 1.4301.

Pogled i presjek KAN-therm ultraPRESS fitinga s prstenom u boji:

 1. Tijelo spojke
  2. Prešana čahura od nehrđajućeg čelika s kontrolnim otvorima
  3. EPDM O-prstenovi
  4. Plastični prsten u boji
  5. Rupe za inspekciju u čahuri od nehrđajućeg čelika

KAN‑therm ultraPRESS LBP fitinzi su svestrani i stoga se mogu spajati na različite vrste cijevi, tj. PEXC, PERT and PERTAL. Ova jedinstvena značajka osigurava da se konačno rješenje može konfigurirati po želji.

Konstrukcijski materijal i način izrade spoja cijevi i fitinga omogućuju postavljanje System KAN‑therm ultraPRESS instalacije u slojeve strukturalnih pregrada (u završnim slojevima podova i ispod slojeva žbuke) bez ikakvih ograničenja.

Svaki KAN-therm ultraPRESS fiting opremljen je posebnim plastičnim prstenom, čija boja ovisi o promjeru cijevi koja se spaja.

Svi KAN therm ultraPRESS fitinzi u rasponu promjera od 16-32 mm imaju jedinstvenu LBP izvedbu – „Leak Before Press“ – loše izvedeni spojevi signalizirani su curenjem vode u preliminarnoj fazi punjenja instalacije bez tlaka, prije tlačne probe. Ova je funkcija u skladu je s DVGW smjernicama („kontrolirano curenje”).

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.