Sustav KAN-therm Steel Prskalica

SYSTEM KAN-therm

Sprinkler Steel

Primjena
Raspon prečnika 22-108 mm
Primena

Upotreba u instalacijama:

Space

Instalacije za gašenje požara mlaznicama

KAN-therm Steel Sprinkler idealan je za upotrebu u izgradnji stacionarnih protupožarnih sustava, kako hidranata tako i sprinklera.

KAN‑therm Steel Sprinkler namijenjen je za izradu cjevovoda (odvojaka i razvodnih cijevi) za sustave sprinklera za vodu i zrak nakon ventila za slučaj nužde, u prostorijama koje karakterizira niska ili srednja opasnost od požara LH, OH1, OH2, OH3 i do OH4 u izložbenim dvoranama, kinima, kazalištima i koncertnim dvoranama.

Unutarnje protupožarne instalacije

Mogućnost korištenja System KAN-therm Steel Sprinkler u hidrantskim instalacijama dopuštena je Nacionalnom tehničkom procjenom koju je izdao CNBOP.

SYSTEM KAN-therm Steel Sprinkler prikladan je za unutarnje, stalno navodnjene, zatvorene hidrantske sustave, spojene s jedne strane ili potpuno odvojene od vodovodnog sustava.

Sprinkler instalacije

Sustav se može koristiti u vodenim (mokrim), stacionarnim sprinkler instalacijama, odnosno ugrađenim protupožarnim sustavima i sustavima za gašenje požara, koji samostalno otkrivaju i signaliziraju požar te automatski pokreću proces gašenja.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.