• Space

  Pridružite nam se!

  Svojevrsni tim iz snova na prvoj liniji kontakta s klijentima! Pogledajte!

  Iza | Ewa | Monika

  Surađujemo i jako se dobro nadopunjujemo. Smirenost i staloženost nasuprot energiji i emocijama.

  Ponude za posao
 • Space

  Pridružite nam se!

  Iako smo različiti, ovo mjesto i ljudi su naše zajedničko blago.

  Tomek | Daniel | Renata

  Raditi za KAN znači raditi punim kapacitetom, ali mi volimo izazove. Želite li nam se pridružiti?

  Ponude za posao
 • Space

  Pridružite nam se!

  Osjećamo se samouvjereno radeći za tvrtku s kojom se možemo identificirati.

  Pawel | Sebastian | Magda

  Važno je da proizvod koji prodajete bude dobar. Naš je super!

  Ponude za posao

Znamo da je stalni razvoj KAN Grupe rezultat našeg timskog rada. Zato podržavamo i provodimo inovativne ideje naših zaposlenika. Radeći u KAN-u stvarno utječete na poboljšanje rada i funkcioniranja organizacije.Jedan tim - puno iskustva

Radeći u KAN-u stvarno utječete na poboljšanje rada i funkcioniranja organizacije. Prošle smo godine u sklopu programa KAN Idea implementirali brojne inovacije koje su predložili naši zaposlenici.

Milosz

Laboratorijski inženjer

Ovdje se uvijek nešto događa.

Laboratoriju KAN pridružio sam se 2018. godine kao laborant odgovoran za analizu sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda. Ova pozicija je odgovorno i vrijedno zanimanje koje zahtijeva proširivanje znanja, razvoj i stjecanje novih vještina. Zbog područja i opsega rada odjela za istraživanje i razvoj, u laboratoriju se uvijek događa nešto zanimljivo.

Sylwia

Koordinator trgovine

Evaluacija, pronalaženje svog mjesta - to je ono što vam ova tvrtka omogućuje. A to se najbolje vidi na mom primjeru :)

U KAN-u sam počela raditi 2010. godine na poziciji referenta proizvodnje. Godine 2015. unaprijeđen sam u poziciju analitičara te sam od 2019. zadužen za razvoj trgovine na istočnim tržištima. Danas znam da je rad kao koordinator trgovine ono što želim raditi. Kontinuirano se razvijam i učim nove stvari u ovom poslu. KAN me podržava u financiranju mog učenja ruskog jezika koje je neophodno u mom radu. Potporu koristim i za poslijediplomski studij - još jedna od mogućnosti koje mi pruža ova tvrtka.

Mariusz

Direktor Odjela za procesnu tehniku

Imam stvarni utjecaj na projekte kojima upravljam.

Prošlo je već više od 15 godina otkako sam u KAN-u. Još uvijek se jasno sjećam svojih početaka u tvrtki kao procesnog inženjera i ogromne količine učenja koje me čekalo. Iako sam već imao tehničko i menadžersko iskustvo kada sam se pridružio KAN timu, tek sam ovdje shvatio važnost neovisnosti i kreativnosti. Stalni razvoj tvrtke omogućuje procesnim inženjerima rad na implementaciji modernih i inovativnih rješenja. U drugim tvrtkama nisam imao utjecaja na odluke i smjernice. U KAN-u se ideje zaposlenika provode i cijene.

Kamila

Stručnjak za ljudske resurse

Ovo putovanje je definitivno all inclusive.

Svoj rad u KAN-u započela sam kao organizacijski stručnjak. Radila sam s izvođačima iz cijelog svijeta, planirala njihov boravak, dočekivala ih i vodila ih kroz tvrtku. Zahvaljujući tim kontaktima postala sam otvorenija i samouvjerenija. I definitivno sam poboljšala svoje jezične vještine. Dok sam studirala turizam, nisam mislila da će me iskustvo u ovoj branši i licenca turističkog vodiča odvesti do proizvodne tvrtke. Posao mi je dao priliku naučiti sve o tvrtki i profesionalno se razvijati. Imam i mali bonus od pilotiranja proizvodnih obilazaka - sada konstrukcija višeslojne cijevi za mene nema tajni. Trenutno radim u odjelu ljudskih resursa i često koristim znanje koje sam stekla na prethodnoj poziciji.

Tomasz

Voditelj skladišta

Dugo sam tražio svoje mjesto.

Jednog dana, prije 13 godina, nazvao me prijatelj i pitao želim li raditi s njim u KAN-u kao skladištar. Rekao je da je tvrtka velika i internacionalna te da će rad imati perspektivu razvoja. Tada sam se pridružio timu nevjerojatnih ljudi, a nisam ni znao upravljati viličarom. Danas je tvrtka puno veća i ja više nisam skladištar, već upravljam cijelom skladišnom grupom. Za to sam radio puno godina, dijeleći svoje ideje i predanost. U KAN-u sam naučio rukovati skladišnom opremom, upravljati timom, projektirati nove skladišne ​​prostore i unaprijediti upravljanje skladištem. Financiranje studija logistike koje sam dobio od tvrtke i moje prethodno iskustvo omogućili su mi da steknem diplomu inženjera logistike.

MiloszLaboratorijski inženjer
SylwiaKoordinator trgovine
MariuszDirektor Odjela za procesnu tehniku
KamilaStručnjak za ljudske resurse
TomaszVoditelj skladišta

Što još mogu postići?

Zaposlenici su nam jako važni, stoga brinemo o njima na poslu i izvan njega. Članovi našeg tima i njihove obitelji mogu koristiti brojne aktivnosti i pogodnosti izvan plaće.

 • Djelomično financiranje karticom Multisport
 • Subvencija za visoko obrazovanje
 • Privatna medicinska skrb - Medicover
 • Grupno životno osiguranje
 • Akcije promicanja zdravlja
 • Posebni događaji za djecu
 • Financiranje učenja jezika
 • Podržavanje privatnih strasti
 • Jubilarne nagrade
 • Vaučeri za božićnu kupnju
 • Darovi za djecu zaposlenika
 • Vaučeri za kino

Proces zapošljavanja u KAN-u:

4 jednostavna koraka

Naš tim za ljudske resurse brine se o najvišim standardima procesa zapošljavanja. Kada nam se prijavite za posao, uvijek možete očekivati ​​odgovor.

PRIDRUŽITE SE!
 Space
Korak 1

Temeljita analiza dokumenata

Naš odjel za ljudske resurse pažljivo provjerava svaki životopis, analizirajući odgovara li profil kandidata očekivanjima pozicije. Ako vaše iskustvo odgovara - nazvat ćemo vas.

 Space
Korak 2

Razgovor za posao

Ovo je najvažnija faza koja nam omogućuje da saznamo više o vama. Možda ćete biti pozvani na nekoliko intervjua ili ćemo vas možda zamoliti da pristupite testu sposobnosti.

 Space
Korak 3

Odluka

Bez obzira na odluku, možete očekivati ​​povratnu informaciju od nas. Ako odlučimo da ste vi taj s kojim želimo raditi, nazvat ćemo vas i dati ponudu.

   Space
  Korak 4

  Dobro došli u KAN-u!

  Od prvog dana bit ćete uključeni u Adaptacijski program (ured) i Mentorski program (proizvodnja). Posvećeni mentor uvest će vas u tvrtku, upoznat će vas sa politikama i standardima rada, kako i sa zaposlenicima i kolegama.

  KAN nije samo mjesto zaposlenja!

  Promičemo zdravlje i sigurnost

  Dugi niz godina provodimo program "U KAN-u zajedno brinemo o zdravlju". U sklopu programa naši su zaposlenici već imali priliku dobiti \'krvnu kartu\', napraviti testove na virus hepatitisa B i markere raka.

  Sistematski provodimo tečajeve obuke i usavršavanja kako bismo poboljšali svoje znanje o sigurnosti na poslu.
  Organiziramo obuku iz prve pomoći i rada na visini, tečaj zaštite od požara i usavršavanja u vožnji za naše mobilne zaposlenike.

  Djelujemo lokalno

  Podržavamo lokalnu zajednicu. Sudjelujemo u akcijama kao što su: #gastropomaga, #gaszynchallenge, podržali smo i medicinare nabavivši im specijalističke zaštitne pregače i vizire. Djeci pomažemo surađujući sa zakladama "Się Pomaga" i "Bajkowa Fabryka Nadziei".

  Računala i monitore koje našim zaposlenicima nisu trebali sada koriste djeca iz regije Podlaskie u svom online učenju.

  Podržavamo ljude sa strašću!

  Ciklički financiramo sudjelovanje na biciklističkim relijima, Runmageddonu, ali i na pijanističkim natjecanjima. Našim zaposlenicima smo pomogli ostvariti sportske snove kao npr. biciklistički reli oko Bajkalskog jezera ili ekspedicija na Mont Blanc.

  Praksa i stručna praksa

  Tijekom stručne prakse u KAN-u možete suočiti teoretsko znanje iz svog obrazovanja s praksom i steći dragocjeno radno iskustvo.

  ZA KOGA:
  Studenti iz raznih sveučilišta su pozvana da se uključe u program stručne prakse, posebice s fakulteta kao što su sanitarno inženjerstvo, strojarstvo i inženjerstvo strojarstva, logistika, računarstvo, ekonomija i ostalo.

  Radimo međunarodno i zato cijenimo znanje stranih jezika - engleskog, njemačkog ili ruskog - kod pripravnika i zaposlenika. Također nam je važno brzo učenje i kreativnost. Ove vještine korisne su tijekom prakse u KAN-u i značajno povećavaju šanse za buduće zaposlenje.

  VRIJEME IZVRŠENJA:
  U KAN-u organiziramo praksu od srpnja do rujna i primamo prijave od travnja. Želite li kod nas odraditi praksu? Pišite nam: [email protected]

  Početna stranica

  Dorota

  Student 3. godine Tehnološkog sveučilišta u Bialystoku, Fakultet strojarstva i strojarskog inženjerstva - praksa na Odjelu za konstrukciju

  „Odlučila sam se na praksu u KAN-u zbog pozitivnih povratnih informacija bivših pripravnika, mojih prijatelja. Ono što me iznenadilo je vrlo lak i prijateljski kontakt s ljudima zaduženim za organizaciju prakse u tvrtki. Dobra organizacija, studenti mogu sami naznačiti termin prakse, mentori sa znanjem i iskustvom relevantnim za područje studija. Svoju stručnu praksu odradila sam u Odjelu za tehnonogiju i konstrukciju. Usavršila sam se u izradi tehničke dokumentacije. Svakako preporučam tvrtku!"

  Više

  Mateusz

  Student 3. godine Tehnološkog sveučilišta u Bialystoku, Fakultet zelene energetike, strojeva i opreme - praksa u Odjelu za održavanje

  „Odabrao sam KAN jer sam želio naučiti raditi u velikoj organizaciji. Sustavi grijanja su područje koje proučavam, pa je KAN savršeno odgovarao pri analizi tvrtki iz Bialystoka za praksu. Pozitivno mišljenje kolege koji je godinu prije bio na praksi konačno me uvjerilo. Stručna praksa pružila mi je priliku suočiti znanja stečena tijekom studija s inženjerskim zadacima koji su stavljeni pred mene. Program stručne prakse odvijao se u pojedinačnim fazama, primjereno raspoređenim, što mi je omogućilo da proširim svoja znanja iz mehanike i upravljanja strojevima te poslova održavanja i upravljanja prometom. Prilika za razvoj, iskusan mentor i iskustvo koje sam stekao sigurno će mi koristiti za buduću karijeru. Potičem vas da odradite stručnu praksu u KAN-u"

  Više

  Zuzanna

  Student 3. godine Tehnološkog sveučilišta u Bialystoku, Fakultet za menadžment i proizvodno inženjerstvo - praksa u Uredu za podršku proizvodnji

  „Odabrala sam KAN jer sam čula da ima visoku poziciju na tržištu i željela sam razvijati svoje interese i vještine u najboljoj mogućoj tvrtki koja mi je dostupna. Stručna praksa mi je omogućila da naučim o proizvodnim ovisnostima u velikoj tvrtki i pratim cijeli proizvodni proces. Program je bio profesionalno pripremljen, svaki dan sam naučila nešto novo i razvila nove vještine. Mentor je na vrlo zanimljiv način podijelio svoje znanje sa mnom. Stručnu praksu u KAN-u su mi preporučili stariji kolege, a sada je preporučujem i drugima."

  Više

  Pawel

  Student 3. godine Tehnološkog sveučilišta u Bialystoku, Fakultet strojarstva i strojarskog inženjerstva - praksa na Odjelu za tehnologiju

  „Za stručnu praksu sam saznao tijekom sajma stručnih praksi i naukovanja koje je organiziralo Tehnološko sveučilište u Bialystoku. Odabrao sam KAN jer sam želio vidjeti kako je to raditi u velikoj i modernoj tvrtki s velikim strojnim parkom. Stručna praksa mi je omogućila da naučim više o poslovima i zadacima s kojima se suočavaju tehnolozi. O stručnoj praksi imam vrlo pohvalno mišljenje, prilagođen je mojim vještinama. Pozitivna atmosfera i mlada složna ekipa također su među dobrim aspektima. Zadatke koje su mi povjerene mentor je detaljno objasnio. Vjerujem da će mi iskustvo koje sam stekao tijekom stručne prakse pomoći da svoju buduću karijeru razvijem na pravi način te da će mi stečene vještine omogućiti pronalazak zanimljivog posla. Stvarno sam sretna s njim!"

  Više

  KAN Pokroviteljski razred

  Naučit ćemo vas zanatu! Pridružite se prvom razredu prerade plastike na sjeveroistoku Poljske. KAN Pokroviteljski razred pokrenut je u rujnu 2019. u Strukovnom školskom kompleksu br. 2 u Bialystoku.

  Zanimaju li vas nove tehnologije? Želite li naučiti najtraženiju profesiju u našoj regiji? Na pravom ste mjestu! Kao PTS operater, naći ćete posao odmah po završetku škole. Čekamo prve apsolvente!

  Najbliža strukovna škola koja obrazuje ovaj profil je u Sosnowiecu u Šleskom vojvodstvu. Projekt između KAN-a i škole stoga se može smatrati pionirskim u našoj regiji. Pokroviteljski razred dio je EU projekta „Pametna specijalizacija“. Projekt nadzire Gradsko vijeće Bialystoka.

  Jeste li zainteresirani za suradnju s nama?

  Pošaljite nam svoj životopis slijedeći vezu "prijava".

  Pročitajte naša Pravila o privatnosti, koja uključuju vaša prava u vezi s dijeljenjem podataka.

  Umetnite sljedeću klauzulu: Pristajem na obradu mojih osobnih podataka sadržanih u mojoj prijavi u svrhu procesa zapošljavanja koji provodi Grupa KAN.

   Space

  Postavke kolačića

  Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
  Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

  Postavke kolačića

  Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.