Sustav KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Spojnice
Raspon prečnika 14-32 mm
Primena

KAN‑therm ultraLINE spojnicesu svestrane i stoga mogu spajati različite vrste cijevi, to jest PEXC, PERT² i PERTAL². Ova jedinstvena značajka osigurava da se konačno rješenje može konfigurirati po želji.

Najveća prednost ultraLINE spojnica je njihova konstrukcija bez O-prstena.

Bez dodatnog brtvljenja znači lakšu montažu i što je najvažnije manji rizik od oštećenja spoja.

Spojnice imaju posebno oblikovane konektore (bez dodatnih brtvila), koje se umeću u prethodno prošireni kraj cijevi, a zatim navlače na spoj pomoću plastičnog prstena. Cijev je obodno stegnuta na spojni ogranak u cijeloj kontaktnoj ravnini. Takav spoj omogućuje izvođenje instalacije u konstrukcijskim pregradama (u slojevima završnih premaza podova i ispod slojeva žbuke) bez ikakvih ograničenja.

Klizni prsteni KAN‑therm ultraLINE sustava jedan su od najvažnijih elemenata odgovornih za spajanje i brtvljenje cijevi sa spojnicom.

Prsteni su proizvedeni samo od visoko kvalitetnog PVDF-a.

Njihov simetričan dizajn naklon je pojedincima i izvođačima.

Montaža prstena na cijev je proizvoljna, nije potrebno posebno pozicioniranje. Ovo je velika pogodnost za instalatere i jamstvo ispravno izvedenih spojeva.

UltraLINE konstrukcija postavlja nove standarde u instalaciji.

ultraLINE spojnice podrazumijevaju preko 30 godina iskustva na tržištu, stalnog istraživanja i razvoja s ciljem stvaranja proizvoda koji je siguran, praktičan i otporan na najčešće nedostatke u izradi.

ultraLINE je ostvarenje vizije savršenog proizvoda koji simbolizira i postavlja najnovije trendove u instalacijskoj tehnologiji.


Prednosti ultraLINE konstrukcije:

  • širok asortiman spojnica i konektora s navojima,
  • svestranost primjene koja omogućuje upotrebu mesinganih i plastičnih elemenata praktički u svim vrstama instalacija,
  • širok asortiman plastičnih elemenata (PPSU) koji jamči cjenovnu optimizaciju cijele investicije i zaštitu instalacije od negativnih utjecaja vode nepovoljnog kemijskog sastava,
  • univerzalni dizajn navojnih spojnica koji osigurava siguran i nepropusni spoj s različitim vrstama cijevi,
  • dizajn elemenata u promjerima 25 i 32 mm s povećanim unutarnjim poprečnim presjekom čime se značajno povećava hidraulika i omogućuje tzv. hidraulička optimizacija projektirane instalacije,
  • standardno dostupni elementi zvučne izolacije za instalacije
  • estetski izgled spojnica i svijetla boja PPSU plastičnih struktura značajno povećava vidljivost elementa u mračnim prostorijama,
  • simetrična konstrukcija kliznih prstena smanjuje rizik od pogrešaka i značajno povećava udobnost tijekom instalacije.


ultraLINE navojni spojevi

Za spajanje System KAN-therm ultraLINE cijevi, osim spojeva s kliznim prstenom mogu se koristiti standardni navojni spojevi s ravnim ključem.

Dvije glavne vrste konektora dostupne su za ove konektore:

  • union spojnice
  • navojne spojnice

Union spojnice

Univerzalne ultraLINE union spojnice dostupne su u rasponu promjera od 14-20 mm.

Prava prednost union spojeva je njihovo automatsko brtvljenje nakon ugradnje. Spojevi ove vrste su samobrtveni i ne zahtijevaju dodatno brtvljenje, kao što je teflonska traka ili kudelja. 

Spojevi se trebaju nalaziti na lako dostupnim mjestima.

Navojne spojnice i konektori

Univerzalne navojne spojnice s unutarnjim, vanjskim navojima ili tzv. konektori, dostupni u promjerima 14-20 mm. 

Navojne spojnice sa strane priključka cijevi ne zahtijevaju upotrebu dodatnih brtvi – nepropusnost je zajamčena odgovarajućom konstrukcijom spojnog ogranka na koji se montira cijev. Sa strane navoja (unutarnjeg ili vanjskog) treba koristiti dodatno brtvljenje u obliku kudelje.  

Navojne spojnice, zbog specifičnosti spojnice i njihovog dizajna, ne zahtijevaju dodatno brtvljenje.  

Navojni spojevi moraju se postaviti na lako dostupnim mjestima.

Navojne spojnice i union spojevi imaju konstrukciju koja omogućuje istovremenu montažu homogenih PEXC i PERT² cijevi i PERTAL² cijevi.

Zahvaljujući univerzalnoj konstrukciji spojnica i union spojnica, izbjegava se dupliranje ponude spojnica, što znači fleksibilniju i ugodniju montažu, kao i uštedu prostora za skladištenje elemenata.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.