System KAN-therm Inox Prskalica

SYSTEM KAN-therm

Sprinkler Inox

Primjena
Raspon prečnika 22-108 mm
Primena

Upotreba u instalacijama:

Pre upotrebe, konsultujte nas

Kontact
Space

Pitka voda

Space

Instalacije za gašenje požara mlaznicama

SYSTEM KAN-therm Inox Sprinkler idealan je za upotrebu u izgradnji stacionarnih protupožarnih sustava, kako hidranata tako i sprinklera.

SYSTEM KAN‑therm Inox Sprinkler namijenjen je za izradu cjevovoda (odvojaka i razvodnih cijevi) za sustave sprinklera za vodu i zrak nakon ventila za slučaj nužde, u prostorijama koje karakterizira niska ili srednja opasnost od požara LH, OH1, OH2, OH3 i do OH4 u izložbenim dvoranama, kinima, kazalištima i koncertnim dvoranama.

Mogućnost korištenja System KAN-therm Inox Sprinkler u hidrantskim instalacijama dopuštena je Nacionalnom tehničkom procjenom koju je izdao CNBOP.

SYSTEM KAN-therm Inox Sprinkler prikladan je za unutarnje, stalno navodnjene hidrantske sustave. Mogu se kombinirati ili činiti dio sustava opskrbe vodom iz slavine.

Instalacije Sprinklera

SYSTEM KAN-therm Inox Sprinkler može se koristiti u vodenim, stacionarnim sprinkler instalacijama, tj. protupožarnim sustavima i sustavima za gašenje požara koji samostalno otkrivaju i signaliziraju požar te automatski započinju proces gašenja.

SYSTEM KAN-therm Inox Sprinkler je testiran i certificiran u skladu s VdS smjernicama za upotrebu u stacionarnim sprinkler instalacijama opremljenim ventilom za slučaj nužde

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.