System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Cijevi
Primena

Za izvođenje instalacija površinskog grijanja i hlađenja (podno, zidno, stropno) preporučuju se dvije glavne KAN-therm cijevi - polietilenske cijevi s EVOH antidifuzijskim premazom i višeslojne polietilenske cijevi.

KAN‑therm PE-RT blueFLOOR su visokokvalitetne homogene cijevi namijenjene za izvođenje instalacija površinskog grijanja i hlađenja (klasa primjene 4 prema ISO 10508).

Cijevi su izrađene u peteroslojnoj (5L) tehnologiji, gdje se svi slojevi trajno kombiniraju u procesu proizvodnje.

Zahvaljujući upotrebi PE-RT polietilena (tip I) s visokom toplinskom otpornošću i visokom fleksibilnošću proizvoda, KAN‑therm blueFLOOR cijevi ugodne su za ugradnju čak i pri niskim temperaturama.

EVOH antidifuzijski premaz jamči nepropusnost od prodora kisika u sustav, štiteći njegove komponente od korozije.

EVOH antidifuzijski premaz (etilen vinil alkohol) zadovoljava zahtjeve norme DIN 4726.

Cijevi su izrađene u skladu s PN-EN ISO 21003.

Promjer i duljina zavojnice cijevi određuje se na temelju proračuna i dizajna cijele instalacije.

Obično se nude u kolutima od 200 ili 100 pa čak i 600 mb.

Za potrebe projekata grijanja velikih površina, duljina zavojnice može se pripremiti pojedinačno.

Univerzalne homogene PE-X, PE-RT cijevi (tip II) s EVOH antidifuzijskim premazom, dostupne u ponudi KAN‑therm sustava, mogu se koristiti i za izvođenje instalacija površinskog grijanja i hlađenja. PE-X i PE-RT cijevi također su izrađene u peteroslojnoj konstrukciji (5L) i dostupne su u rasponu promjera od 12 do 25 mm.

Peteroslojna (5L) konstrukcija homogenih PE-RT blueFLOOR, PE-X i PE-RT II cijevi štiiti EVOH antidifuzijski premaz od oštećenja tijekom montažnih radova.

Višeslojne PE-RT/Al/PE-RT cijevi su druga vrsta cijevi koje se mogu koristiti za polaganje instalacija KAN-therm ploča za grijanje i hlađenje. To su univerzalne polietilenske cijevi, izrađene u višeslojnoj konstrukciji s aluminijskim slojem (klasa primjene 1-5 prema ISO 10508). 

Sučeono zavareni aluminijski sloj, pomoću laserske tehnologije, djeluje kao antidifuzijski premaz i jamči nepropusnost od prodora kisika u sustav, štiteći njegove komponente od korozije.  

Cijevi su izrađene u skladu s PN-EN ISO 21003. 

Višeslojne cijevi promjera 16 mm koriste se za polaganje instalacija koje opskrbljuju Wall ploče. 

Nude se u standardnim kolutima od 200 ili 100 rm.  

Najpopularniji promjeri također su dostupni u kolutima od 600 rm.

Montaža grijaćih petlji izrađenih od KAN-therm cijevi koje se isporučuju u kolutima znatno je lakša uz korištenje posebne odmatalice cijevi.

Mogućnost podešavanja odmatalice omogućuje rad i s dugačkim kolutima cijevi, tako da je rad brži i ugodniji.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.