SYSTEM KAN-therm

Profil

System KAN‑therm Profil je cjelovit instalacijski sustav, namijenjen za izgradnju instalacija podnog grijanja i hlađenja u vlažnoj metodi. U System KAN therm Profil element za sidrenje cijevi je posebno profilirana površina toplinske izolacije.

Konstrukcija podnog grijača od elemenata sustava KAN‑therm Profil ubraja se u sustave podnog grijanja izvedene vlažnom metodom. Elementi za pričvršćivanje cijevi za grijanje su posebno profilirane plastične ili polistirenske izbočine koje se nalaze na površini toplinske izolacije.

SKZ
DIN

Širok izbor toplinske izolacije. 

System KAN‑therm Profil je opsežna ponuda toplinske izolacije. Različite dostupne opcije debljine izolacije daju potpunu slobodu izbora u pogledu ispunjavanja izolacijskih zahtjeva pregrade zgrade u skladu s važećim smjernicama.

Fleksibilan razmak cijevi i raspored petlji.

Izolacijske ploče sustava KAN‑therm Profil pružaju mogućnost polaganja petlji s razmakom od 5 cm. To jamči vrlo prikladan način postavljanja grijaćih petlji s određenim, dizajniranim razmakom i planiranim rasporedom.

Prednosti sustava KAN-therm Profil:

  • Univerzalna primjena: jedno- i višeobiteljske stambene zgrade te komunalne zgrade
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visoka kvaliteta elemenata
  • Jednostavna montaža bez alata
  • Štedljivi estrih

Smanjena potrošnja estriha. 

Zahvaljujući svojoj posebnoj konstrukciji, toplinske izolacije sustava KAN‑therm Profil smanjuju količinu estriha potrebnu za izlijevanje instalacije.

Brzo sastavljanje bez alata. 

Posebno dizajnirane izbočine u pjenastim polistirenskim pločama sustava KAN‑therm Profil jamče trajno i pouzdano sidrenje cijevi za grijanje. Montaža grijaćih petlji je brza i praktična, bez potrebe za dodatnim alatom i elementima za pričvršćivanje.

Za standardne, zvučno izolirane i nosive podove. 

System KAN-therm Profil može se koristiti na podovima različite namjene. Zahvaljujući raznolikosti toplinskih izolacija, može se koristiti u standardnim stambenim prostorima, prostorijama s povećanim podnim opterećenjem, kao i u prostorijama gdje stropovi imaju povećanu zvučnu izolaciju.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.