SYSTEM KAN-therm

Rail

SYSTEM KAN-therm Rail je cjeloviti instalacijski sustav, namijenjen za izgradnju instalacija podnog i zidnog grijanja i hlađenja, kao i instalacija grijanja i hlađenja vanjskih prostora. Glavni element za sidrenje cijevi u System KAN-therm Rail] su posebne plastične trake.

SYSTEM KAN-therm Rail temelji se na posebnim plastičnim trakama koje se koriste za pričvršćivanje cijevi za grijanje. Plastične trake mogu se montirati direktno na pregradu zgrade bez dodatne toplinske izolacije (pod, zid ili tlo) ili na toplinsku izolaciju, npr. System KAN-therm Tacker (floor, wall).

SKZ
DIN

Sustav nudi više varijanti

Sustav nudi više varijanti plastičnih traka, ovisno o potrebama i karakteristikama investicije. Plastične koritaste trake dolaze u duljim presjecima i namijenjene su za pričvršćivanje cijevi određenog promjera. Plastične modularne trake dolaze u kraćim dijelovima i omogućuju pričvršćivanje cijevi različitih raspona promjera.

Dodatni elementi za profiliranje i spajanje

System KAN-therm nudi i brojne dodatne elemente za lakšu ugradnju kompletne instalacije, npr. posebni profilni lukovi i „Click" konektori.

Advantages:

  • Univerzalna primjena: obiteljske i stambene zgrade za jednu i više obitelji i komunalne zgrade, industrijske hale, skladišta, nogometni tereni, parkirališta, vanjske promete ceste.
  • Plastična konstrukcija otporna na koroziju
  • i široko ponuda proizvoda
  • Visoka kvaliteta elemenata
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost montaže cijevi promjera do 26mm.

Bilo koji razmak cijevi

Rail trake omogućuju montažu cijevi s različitim razmakom, zahvaljujući čemu je moguće slobodno projektirati i postavljati petlje podne i zidne instalacije.

Za sve vrste površinskih instalacija

Plastične trake mogu se montirati direktno na pregradu zgrade bez dodatne toplinske izolacije (pod, zid ili tlo) ili na toplinsku izolaciju (pod, zid). Elementi sustava KAN-therm Rail idealni su za instalacije grijanja vanjskih prostora koji su izravno ili djelomično izloženi vanjskim vremenskim uvjetima kao što su sniježenje ili stvaranje sloja leda.

Jednostavna montaža

Rail trake se mogu montirati metalnim vijcima, klinovima ili ljepljivom trakom koji su dio konstrukcije trake.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.