Sustav KAN-therm Steel

SYSTEM KAN-therm

Steel

Spojnice
Raspon prečnika 12-108 mm
Primena

Spojnice KAN-therm Steel sustava izrađene su od istog materijala kao i cijevi:

- RSt 34–2 ugljični čelik, broj materijala 1.0034 prema DIN EN 10305–3.

Slično kao kod cijevi, spojnice su zaštićene od korozije galvaniziranim pocinčanim slojem nanesenim na vanjske površine svih elemenata.

Alternativa zavarivanju

"Press" tehnologija koja se koristi u KAN-therm Steel sustavu omogućuje brzu izradu pouzdanih spojeva prešanjem konektora s općenito dostupnim alatima za stiskanje, uklanjajući potrebu za navojem ili zavarivanjem pojedinačnih elemenata sustava. Zahvaljujući ovom rješenju, proces montaže instalacije, čak i kod cijevi i spojnica velikog promjera, smanjen je na apsolutni minimum.

"PRESS" instalacijska tehnologija

Spajanjem elemenata sustava u "Press"tehnologiji moguće je dobiti spojeve s minimalnim sužavanjem poprečnog presjeka cijevi, čime se značajno smanjuje gubitak tlaka u cijeloj instalaciji i stvaraju izvrsni hidraulički uvjeti.

Nepropusnost i pouzdanost spojeva u sustavu KAN-therm Steel osiguravaju posebne O-prsten brtve i sustavu stezanja u četiri točke “M”. 

Brtveni prsteni

Otpornost na visoki tlak i temperaturu

Spojnice KAN-therm Steel sustava standardno su opremljene posebnim brtvenim O-prstenima. Ovisno o radnim parametrima potrebnim za sustav i vrsti medija koji se transportira, spojnice mogu biti opremljene dvjema vrstama O-prstena: EPDM (tvornički montirano), i FPM/Viton (zamjenjuje kupac).

Funkcija signalizacije neprešanih spojeva LBP 

Sve spojnice KAN-therm Steel sustava opremljene su LBP funkcijom (signalizacija neprešanih spojeva). 

LBP - Curenje prije prešanja "neuprešano = nije vodotijesno"  

Neuprešani spojevi propuštaju i stoga ih je lako locirati.

LBP funkcija se obavlja pomoću posebno dizajniranih O-prstena. Zahvaljujući posebnim žljebovima, LBP O-prsteni omogućuju jednostavnu provjeru spojeva tijekom tlačnog ispitivanja - neuprešani spojevi će propuštati. 

Kuglasti ventili namijenjeni su za izravnu montažu na cjevovode KAN-therm sustava tehnologijom radijalnog prešanja u profilu "M".

Dostupne su 2 verzije:

A. Obostrani press spojevi

B. Press spoj i poluspojnica s ravnom brtvom

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.