System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Montaža
Primena

Montaža instalacije površinskog grijanja i hlađenja pomoću KAN-therm Wall sustava.

Suha gradnja KAN-therm Wall sustava sastoji se od montaže ploča za grijanje i hlađenje na posebnu metalnu ili drvenu nosivu konstrukciju Moguće je također montirati ploče za grijanje i hlađenje izravno na površine (npr. lijepljenjem ili pričvršćivanjem vijcima) - u takvoj situaciji površine moraju biti vrlo ravne.

Nosiva konstrukcija može biti drvena (letvice, drvena konstrukcija od okvira) ili od čeličnih profila.

Prije ugradnje nosive konstrukcije, potrebno je izvesti opskrbnu instalaciju za ploče za grijanje i hlađenje. Potrebno je također planirati i položiti druge instalacije koje se moraju provesti iza nosive konstrukcije, npr. struja, kanalizacija, itd.

Nakon polaganja svih potrebnih instalacija, moguće je nastaviti s montažom nosive konstrukcije za ploče (okvir).

Ploče za grijanje i hlađenje mogu se montirati na nosivu konstrukciju: pričvršćivanjem vijcima na čeličnu konstrukciju (sl. 1.), vijcima na drvenu konstrukciju (sl. 1.), stezaljkama na drvenu konstrukciju (sl. 2.), stezaljkama na gipsane i vlaknaste ploče (double sheeting) (sl. 3.

U slučaju ravnih površina, drvenih ili pokrivenih opekom, ploče se mogu pričvrstiti izravno na pregradu

Zalijepite ploče za grijanje i hlađenje zajedno kako biste postigli monolitnu strukturu.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.