Sustav KAN-therm ultraLINE

SYSTEM KAN-therm

ultraLINE

Primjena
Raspon prečnika 14-32 mm
Primena

Upotreba u instalacijama:

Space

Pitka voda

Space

Grijanje

Pre upotrebe, konsultujte nas

Kontact
Space

Tehnološko grijanje

Pre upotrebe, konsultujte nas

Kontact
Space

Hlađenje

Pre upotrebe, konsultujte nas

Kontact
Space

Komprimirani zrak

Pre upotrebe, konsultujte nas

Kontact
Space

Tehnički plinovi

Space

Podno grijanje i hlađenje

Space

Stropno grijanje i hlađenje

Space

Zidno grijanje i hlađenje

Space

Grijanje i hlađenje vanjskih površina

System KAN‑therm ultraLINE izvrsna je alternativa unutarnjim distribucijskim sustavima, instalacijama grijanja ili hlađenja i instalacijama tople i hladne vode u stambenim jedinicama za više obitelji. Dostupni raspon promjera, čak i do Ø32 mm, osigurava fleksibilnost u izvođenju kompletnih sustava grijanja, hlađenja i vode iz slavine u obiteljskim kućama.

Pouzdana tehnologija spajanja i male dimenzije ultraLINE konektora i spojnica čine ovo rješenje savršenim za upotrebu u podnim sustavima. 

Cijev s fleksibilnom aluminijskom legurom može se jednostavno i sigurno profilirati, što čini izuzetno udobnim polaganje cjevovoda čak i najvećih promjera.

System KAN-therm ultraLINE alternativa je također za povijesne građevine.

U velikom broju slučajeva u ovakvoj vrsti građevina nije moguće izvesti instalacije u građevinskim pregradama zbog ograničenja koja postavlja konzervator. 

Nadžbukna montaža instalacije grijanja pomoću sustava KAN‑therm ultraLINEoptimalno je rješenje u takvoj situaciji. Zahvaljujući svojim svojstvima, cijevi s AL slojem osiguravaju visoku estetiku ovakve vrste instalacije.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.