System KAN-therm WALL

SYSTEM KAN-therm

WALL

Konstrukcija
Primena

Osnovni elementi KAN‑therm Wall sustava su gipsane i vlaknaste ploče namijenjene za zidne ili stropne instalacije grijanja i hlađenja.

"Klik“ konektori za izvođenje instalacija koje opskrbljuju ploče za grijanje i hlađenje zaokružuju ponudu KAN-therm Wall sustava.

KAN-therm Wall ploče za grijanje i hlađenje

Ploče se sastoje od gipsa i celuloznih vlakana ekstrahiranih u procesu recikliranja papira. Obje prirodne sirovine miješaju se s vodom bez ikakvih dodatnih vezivnih tvari, prešaju pod visokim pritiskom, a zatim impregniraju vodootpornim sredstvom i režu na odgovarajuću veličinu.

Za proizvodnju gipsanih i vlaknastih ploča ne koristi se ljepilo te su stoga potpuno bez mirisa i ne sadrže tvari štetne po zdravlje

SYSTEM KAN‑therm Wall ploče za grijanje i hlađenje u suhozidnom sustavu su gipsane i vlaknaste ploče s glodanim utorima i PB polibutilenskim ili PE-RT polietilenskim cijevima promjera 8x1 mm postavljenim unutra. Ploče za grijanje i hlađenje KAN‑therm Wall sustava dostupne su u nekoliko različitih veličina s različitim razmakom cijevi i različitim punjenjem ploče po cijevi. Zahvaljujući takvoj konfiguraciji vrlo je jednostavno izvesti prekrivanje pločama za grijanje i hlađenje i na geometrijski najtežoj zidnoj površini. Neaktivne zidne površine mogu se obložiti dodatnim gipsanim i vlaknastim pločama dostupnim u ponudi KAN‑therm Wall sustava.

Za međusobno spajanje KAN-therm Wall ploča preporučuje se posebno ljepilo.

Ploče se međusobno povezuju kako bi se postigla kompaktna, monolitna struktura grijanja i hlađenja.

Dodatni elementi

Za izvođenje instalacija koje opskrbljuju ploče za grijanje i hlađenje u ponudi su "Click" konektori.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.