System KAN-therm Copper Gas

SYSTEM KAN-therm

Copper Gas

Alati
Raspon prečnika 15-54 mm
Primena

SYSTEM KAN-therm Copper Gas ne znači samo cijevi i fitinge, već i širok raspon profesionalnih, naprednih alata za sigurno i pouzdano spajanje elemenata.

Naša ponuda uključuje električne ili akumulatorske alate renomiranih tvrtki, čiji izbor ovisi o promjeru cijevi koje se montiraju.

Alati NOVOPRESS:

1. ACO 103 alat za stezanje

A. M15–28mm čeljusti

2. ACO203XL alat za stezanje4]

A. M22–54mm čeljusti

B. HP samoljepive ogrlice 35-54mm

C. Adapter ZB203

1. EFP203 alat za stezanje

A. PB2 M12–54mm čeljusti

B. HP samoljepive ogrlice 42mm i 54mm

C. Adapter ZB203

Alati REMS:

1. Power Press ACC alat za stezanje

2. Aku Press alat za stezanje

3. Power Press SE alat za stezanje

A. M12-35mm čeljusti

Alati za primarnu obradu cijevi (rezanje i skošenje):

Prihvatljivo je koristiti druge alate, pod uvjetom da je rez napravljen okomito

  1. 12-54 mm rezač na valjke
  2. 35-108 mm rezač na valjke
  3. Stroj ta unutarnje i vanjsko skošenje cijevi 10-54 mm

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.