Space

Jamstvo kvalitete

Cilj i obveza KAN-a su ispuniti sva očekivanja kupaca i osigurati njihovo zadovoljstvo kvalitetom isporučenih proizvoda. Tom cilju težimo korištenjem vrhunskih komponenti u proizvodnji, strogom kontrolom kvalitete proizvodnih procesa i brigom o razini usluge. Proizvodi se isporučuju ne samo u najvišoj kvaliteti, već su također izrađeni i korišteni u skladu s prirodnim ljudskim okruženjem.

Kvaliteta proizvoda koje nudi KAN kontrolirana je od strane vanjskih, renomiranih ispitnih organizacija i u našem dobro opremljenom laboratoriju. Moderna, profesionalna ispitna oprema omogućuje stalno praćenje proizvodnih procesa, ispitivanje tehničkih parametara i performansi proizvoda. Laboratorij tvrtke također je poligon za testiranje novih rješenja dizajniranih u skladu s politikom kontinuiranog razvoja projektnog ureda KAN-a.

Proizvodnja, kao i sve aktivnosti tvrtke, odvijaju se pod nadzorom sustava upravljanja kvalitetom EN ISO 9001.

Zahvaljujući gore navedenim radnjama, KAN je stekao priznanje od strane svojih kupaca i percipiran je kao pouzdan i pouzdan partner.

Uvjeti i odredbe jamstva KAN-a >>

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.