SYSTEM KAN-therm

Tacker

System KAN‑therm Tacker je cjeloviti instalacijski sustav namijenjen za izgradnju instalacija podnog grijanja i hlađenja u mokroj metodi. U KAN‑therm Tacker sustavu cijevi se pričvršćuju na toplinsku izolaciju posebnim pričvrsnicama pomoću posebnog alata - Tacker.

SKZ
DIN

Široki izbor toplinske izolacije. 

System KAN‑therm Tacker je široka ponuda toplinskih izolacija. Različite dostupne opcije debljine izolacije pružaju potpuni izbor u pogledu ispunjavanja izolacijskih zahtjeva građevinske pregrade u skladu s primjenjivim smjernicama.

Fleksibilni razmak cijevi i raspored petlji.

Izolacijske ploče KAN‑therm Tacker sustava imaju unaprijed otisnutu foliju u obliku rešetke s razmakom od 5 cm. To jamči vrlo prikladan način polaganja grijaćih petlji s određenim, dizajniranim razmakom. Zbog otisnute rešetke, također je puno lakše rasporediti petlje u željeni raspored, npr. spiralno, meandar ili miješano.

Prednosti KAN‑therm Tacker sustava:

  • Univerzalna primjena: obiteljske kuće i višestambene zgrade i javne zgrade.
  • Sveobuhvatna i široka ponuda proizvoda
  • Visoka kvaliteta elemenata
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost fleksibilne prilagodbe oblika grijaće petlje

Folija trajno pričvršćena na toplinsku izolaciju. 

Trajno spojen na izolaciju, sloj folije osigurava čvrsto prianjanje spajalica za montažu cijevi za grijanje. Na taj način, grijaće petlje cijelom površinom prianjaju na izolacijski sloj, čime se jamči ravnomjerna debljina estriha preko cijevi.

Brza i ugodna montaža pomoću Tacker alata. 

Za polaganje velikih površina za grijanje koristi se mehanički Tacker alat. To je alat koji omogućuje brzo i praktično uvođenje spajalica u izolacijski sloj, trajno montirajući cijev. Zahvaljujući različitim dizajnima, alat se može optimalno uskladiti s korištenim spajalicama.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.