Space
Space
Space

SYSTEM KAN-therm

Slim & Slim+

KAN-therm Slim & Slim+ nova je linija podžbukanih instalacijskih ormara. Inovativna konstrukcija bez okvira i tanka prednja strana ormara daju im moderan izgled, zbog čega se savršeno uklapaju u svaki interijer. 

KAN-therm Slim & Slim+ ormari nazvani su po svojoj tankoj prednjoj konstrukciji koja se savršeno stapa s površinom zida. Investitori će svakako cijeniti njihovu visoku higijenske i estetske vrijednosti. Konstrukcija bez okvira znači da nema mjesta za taloženje prašine i prljavštine. Uklanjanje okvira također je karakterističan naglasak na ormaru, čineći njegov dizajn jedinstvenim i modernim. Slim & Slim+ konstrukcija također uključuje brojna nova rješenja za pojednostavljenje montaže.

Jedinstvena konstrukcija bez okvira. 

Jedinstvena konstrukcija bez okvira jamči čiste, estetske površine u prostoriji. Tanka prednja konstrukcija ormara se savršeno stapa s površinom zida – nedostatak dodatnih okvira znači da nema mjesta za taloženje prašine i prljavštine.

Moderan dizajn. 

Tanka prednja strana ormara bez okvira jedinstvena je značajka koja daje pomodan izgled prostoru. Moderan dizajn ormara i delikatno lasersko označavanje logotipa KAN-therm potvrđuju visoku kvalitetu proizvoda i čine ga elegantnim.

Slim & Slim+ ormari znače:

  • Visokokvalitetni materijal – presvučeni metalni lim u boji RAL 9016
  • Praktična brava na novčić.
  • Komplet vijaka za montažu razvodnika na tijela ormara.
  • Odvojive rolete u gornjem i bočnim dijelovima ormara.
  • Oznake minimalne i maksimalne razine poda.

Namjenske konstrukcije. 

Podžbukani ormari Slim – dizajnirani za montažu radijatorskih razdjelnika ili razdjelnika koji opslužuju vodovodni sustav.

Podžbukani ormari Slim+ – dizajnirani za montažu razdjelnika za površinsko grijanje i upravljanje elementima automatizacije.

Osiguranje prednje površine. 

Posebnom zaštitnom folijom prednje površine ormara Slim i Slim+ osigurane su od oštećenja tijekom montaže i završnih radova.

Sastavljanje bez dodatnih alata. 

Zahvaljujući posebnoj konstrukciji, moguće je podesiti visinu i dubinu sjedala prednjeg dijela i tijela za cijeli životni vijek ormara. Zahvaljujući upotrebi krilnih vijaka, ormar se može sastaviti bez ikakvih dodatnih alata.

Da li vam je potrebna pomoć ili želite da saznate više?
Kontaktirajte nas!

Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka od strane KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam sa obradom mojih osobnih podataka uključenih u obrazac od strane administratora podataka - KAN Sp. z.o.o. sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin u cilju pružanja informacija o kompaniji, ponuđenim proizvodima, organizovanim obukama i promotivnim i marketinškim akcijama.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu kompanije KAN Sp. z.o.o.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije u obliku biltena na e-mail adresu koju sam dao, uključujući i u obliku priloga e-poruka, u skladu sa članom 10(1) Zakona od 18. jula 2002. usluge koje se pružaju elektronskim putem.
Suglasan/na sam da primam komercijalne informacije na datu adresu e-pošte.
Suglasan/na sam da koristim telekomunikacionu terminalnu opremu čiji sam korisnik, odnosno telefon i sanduče e-mail, od strane KAN Sp. z.o.o. KAN Sp. z.o.o.sa sedištem u Kleosinu ul. Zdrojowa 51, 16-001 Kleosin, za potrebe direktnog marketinga u skladu sa članom 172. Zakona od 16. jula 2004. – Zakon o telekomunikacijama.

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, iako je neophodno za pravilno funkcioniranje vašeg naloga i svih funkcija povezanih sa njim. Informacije o pravima korisnika, uključujući pravo na pristup sadržaju podataka, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka, prigovor, povlačenje suglasnosti u bilo kom trenutku bez uticaja na zakonitost obrade i podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu podataka je dalje navedeno u:

Pravila o privatnosti Pravila pružanja elektronskih usluga

Potvrdite da niste bot

Navedite jednu točnu sliku:

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.