KAN-therm: Jamstvo kvalitete
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


Jamstvo kvalitete

Cilj i obveza djelatnosti KAN je ispunjenje očekivanja Klijenata i njihovo zadovoljstvo dostavljenim proizvodima. Taj se cilj realizira time da se za proizvodnju koriste najkvalitetnije komponente, stroga kontrola kvalitete proizvodnih procesa i briga za razinu servisa. Dostavljani proizvodi ne samo da su visoko kvalitetni, ali također proizvedeni i korišteni sukladno prirodnom okruženju čovjeka.

Kvaliteta nuđenih KAN proizvoda je kontrolirana vanjskim, poznatim istraživačkim institutima i u vlastitom savršeno opremljenom laboratoriju. Suvremena, profesionalna aparatura za istraživanje omogućuje stalno praćenje proizvodnih procesa, istraživanje tehničkih parametara i korisničkih parametara proizvoda. Naš laboratorij je istražni poligon za nova rješenja izrađena sukladno politici stalnog razvoja od strane konstrukcijskog ureda KAN.

Proizvodnja kao i cijela djelatnost firme se provodi pod nadzorom sustava upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme

EN ISO 9001: 2015.

Zahvaljujući gore navedenim aktivnostima je KAN stekao priznanje Klijenata i smatra se pouzdanim i vjerodostojnim partnerom.