KAN-therm: KAN-therm ultraLINE sustav, odnosno, moderno rješenje na tržištu cjevovoda
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


KAN-therm ultraLINE sustav, odnosno, moderno rješenje na tržištu cjevovoda

Sanitarna industrija trenutno nudi veliki izbor instalacijskih materijala i alata. Naša ponuda je odgovor ne samo na specifične potrebe korisnika, već i na potrebe stručnjaka koji instaliraju specifične sustave, posebno u slučaju izvođenja radova kod nekomercijalnih izvedbi.

KAN kao proizvođač već dugi niz godina nudi visokokvalitetna rješenja u području tehnike grijanja i vodoopskrbe zgrada. Jedno od takvih rješenja je KAN-therm ultraLINE. Sustav se sastoji od tri vrste cijevi i spojnica izrađenih od PPSU i bakra, bilo koje konfiguracije koja se završava simetričnom kliznom čahurom.

U praksi, univerzalna priroda i svestranost sustava rezultat je uporabe različitih vrsta cijevi, kao što su PERTAL2 s aluminijskim slojem, PEXC i PERT2 s EVOH slojem, kao i spojnih elemenata istog oblika i klizne čahure od PVDF plastike. Prema zadanim postavkama, sustav se može ugraditi na temperaturama iznad nula stupnjeva. Također je bitno koristiti originalne KAN-therm (ručne ili baterijske) alate za izradu spojeva unutar KAN-therm ultraLINE sustava koji osiguravaju jednostavnu, sigurnu i besprijekornu montažu pojedinih elemenata.

 

 

Alati koji jamče sigurnu ugradnju

KAN-therm komplet alata sastoji se od preše na bateriju i ekspandera cijevi, kao i izmjenjivih glava i vilica za cijeli raspon promjera sustava. Stručnjak za ugradnju također može izvesti ugradnju pomoću standardnih električnih preša koje se koriste za radijalno prešanje. U ovom slučaju koristi se specijalni adapter sustava KAN-therm ultraLINE i preša tipa "PRESS".

Konfiguracija sustava po izboru

Valja spomenuti mogućnost istodobnog spajanja pojedinačnih KAN-therm sustava. Uveli smo praktično rješenje u obliku ultraLINE/PUSH prijelazne spojnice koja osigurava nesmetan prijelaz s jednog sustava na drugi bez upotrebe vijčanih spojeva. Ovako stvorena veza može se smatrati neraskidivom, tj. može se sigurno sakriti u betonu. U kompletu se nalazi mesingana spojnica koja omogućuje spajanje elemenata sustava KAN-therm PUSH i ultraLINE kao i dvije klizne čahure odgovarajućeg promjera.

KAN-therm sustavi imaju radni vijek duži od 50 godina, laboratorijski atestiran. Ispravna montaža i rad temelj su dugotrajnog rada KAN-therm sustava.