KAN-therm: Aplikacija KAN SMART Control - komfor i toplina nadohvat ruke!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Aplikacija KAN SMART Control - komfor i toplina nadohvat ruke!

 

Zamislite da upravljate i kontrolišete temperaturu u svojoj kući ili kancelariji ... sa bilo kojeg mjesta na svijetu! Zvuči dobro? Prije svega zvuči realno, jer sada to stvarno možete napraviti. Sve zahvaljujući aplikaciji KAN SMART Control koja će vam omogućiti upravljanje bežičnim sistemom automatike KAN-therm SMART!

KAN-therm SMART sistem - ovdje sve počinje

Sistem KAN-therm SMART Control je inteligentna automatika za upravljanjekoja može kontrolisati i regulisati temperaturu u različitim zonama grijanja. Potreban je element instalacija grijanja i hlađenja, ali funkcije i prednosti koje daje KAN-therm SMART jedinstvena je tehnologija koju možete pozvati u svoj interijer. Može se koristiti u stambenim zgradama kao i u industrijskim ili javnim prostorijama. Ova automatika površinskog grijanja i hlađenja je prije svega  jednostavna i intuitivna pri upravljanju i za komfor svakodnevnog korištenjakoji sada možete podići na još viši nivo! Kako? Pomoću aplikacije KAN SMART Controlkoju možete brzo i jednostavno instalirati na telefon.

Kako radi aplikacija?

 

 

 

KAN SMART Control pametno upravlja sistemom bežične automatike KAN-therm SMART. Dovoljno je da je instalirate na svom tabletu ili pametnom telefonu i odmah možete kontrolisati temperaturu u kući ili na poslu - bez obzira na to gdje se u tom trenutku nalazite. Jasan izgled uzrokuje da svakondnevno rukovanje sa sistemom je jednostavno, a svaka radnja se može provesti automatski i intuitivno. Promjenu postavljanja temperature možete kontrolisati i kompjutorom. Sve je pripremljeno tako da se maksimalno prilagodi Vašim potrebama.

Zašto vrijedi imati aplikaciju KAN SMART Control?

Ta aplikacija daje niz prednosti koje će unaprijediti upravljanje toplinom u Vama izabranim prostorijama i tako će doprinijeti boljem komforu boravka u njima. Otkrijte najvažnije karakteristike aplikacije KAN SMART Control!

  • Jednostavna i intuitivna kontrola temperature u Vašem domu sa bilo kojeg mjesta na svijetu - pdovoljan je pristup internetu ili lokalnoj mreži i možete uživo upravljati svjim sistemom grijanja!! Što se tiče prostorije u kojoj upravljate temperaturom možete izabrati opciju iste temperature za cijelu površinu (npr. u javnim zgradama) ili je razlikovati ovisno o potrebama, postavljajući određenu temperaturu za pojednime prostorije (npr. dnevni boravak, spavaću sobu i kuhinju u kući). Zahvaljujući tome, uvijek ćete se osjećati savršeno!
  • Funkcija "Quick Setup" - omogućuje konfiguraciju sistema KAN-therm Smart direktno iz aplikacije. Definišite sve postavke Vašeg sistema grijanja i kontrolišite pojedine faze njihova podešavanja.
  • Pristup punoj dijagnostici sistema - zahvaljujući funkciji "provjeri vezu" kontinuirano pratite komunikaciju sa KAN-therm Smart sistemom. U slučaju bilo kakvih problema sa komunikacijom između uređaja ili pri ispražnjenju baterije u termostatima dobijete poruku i zahvaljujući tome možete odmah reagirati. To Vam daje osjećaj sigurnosti i mira.
  • Brzi pristup gotovim scenarijima - bez obzira jeste li na odmoru ili planirate dernek, gotovi scenariji za održavanje odgovarajuće temperature u prostorijama pružit će Vam toplinski komfor koji očekujete!! Možete stvoriti vlastite programe grijanja i hlađenja, ovisno o tome kako koristite interijere i kakvu temperaturu očekujete. Ovo rješenje optimalizuje potrošnju energije u zgradi, te na kraju smanjuje troškove.

Profesionalni KAN-therm sistemi će Vam pomoći osigurati sigurnu budućnost dugi niz godina. A aplikacija KAN-therm Smart će omogućiti upravljanje sa njima s bilo kojeg mjesta na svijetu. Isprobajte je već sada!

Preuzmite novu verziju mobilne aplikacije KAN!