KAN-therm: Lijepi i bez okvira: ormarići Slim i Slim+
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Lijepi i bez okvira: ormarići Slim i Slim+

Nova linija ugradbenih ormarića s inovativnim dizajnom bez okvira je još jedna novost koju na tržište predstavljamo ovog proljeća.

Slim Slim+ ormarići jedinstveni su proizvodi koje su razvili KAN-therm konstruktori. Svoje ime mogu zahvaliti vitkoj izvedbi fronti koja se savršeno uklapaju u zidnu površinu. Investitori će zasigurno cijeniti njihov moderan dizajn i visoke higijenske i estetske vrijednosti. Instalateri će, s druge strane, uživati u jednostavnoj i brzoj instalaciji, bez potrebe za dodatnim alatima, kao i jednostavnoj konstrukciji.

 

Po čemu se novi ormarići Slim i Slim + razlikuju od ostalih ormarića iz naše ponude?

Najvažnije promjene koje smo uveli u odnosu na ormariće iz naše trenutne ponude:

• okvir koji je bio pričvršćen na tijelo ormarića pomoću posebnih potpornih stopica uklonjen je iz dizajna ormarića;

• smanjena je debljina prednjeg dijela ormarića.

Takva rješenja omogućuju dobivanje proizvoda sa znatno povećanim estetskim i higijenskim vrijednostima. Zahvaljujući uklanjanju okvira, novi se ormarići savršeno uklapaju u zidnu površinu i na taj način smanjuju ukupne površine na kojima se taloži prašina ili prljavština.

Novi dizajn ormarića donosi također i niz korisnih poboljšanja koja će instalateri cijeniti tijekom montaže, kao što su oznake koje pokazuju minimalnu i maksimalnu visinu poda kao i mogućnost podešavanja dubine pomoću posebno prilagodljivih kuka.

  Dizajn korišten do sada (s okvirom);                                       Novi dizajn bez okvira

 

Ugradbeni ormarići ugrađeni su   u zidni otvor, što omogućava estetsko prikrivanje razdjelnika i drugih instalacijskih komponenti u konstrukciji građevne pregrade. Uklonjiva prednja strana omogućuje praktičan pristup svim uređajima, a pričvršćena je ta kućište ormarića s bravicom na kovanicu. Nudimo modele različitih dimenzija, što nam omogućava prilagodbu specifičnim primjenama i raspoloživom prostoru.

 

S obzirom na namjenu razlikujemo dvije nove jedinstvene konstrukcije:

Ugradbeni Slim ormarići namijenjeni su za ugradnju radijatorskih razdjelnika ili razdjelnika namijenjenih u kućnim instalacijama razvoda pitke vode. Na raspolaganju je nekoliko varijanti širina ormarića Slim.

 

 

Ugradbeni Slim+ ormarići namijenjeni su za ugradnju razdjelnika površinskog grijanja i elemenata upravljačke automatike. U ponudi je nekoliko varijanti širina ormarića Slim+.

 

Sve obojene površine ugradbenih ormarića sustava KAN-term dodatno su prekrivene zaštitnom folijom. Ovakvom izvedbom ormariće štitimo od mogućih oštećenja zaštinog premaza, uništavanja ili prljavštine tijekom građevinskih i instalacijskih radova. Nakon okončanja svih završnih radova, zaštitni film se mora skinuti sa svih površina ormarića, čime se postiže efetk nove površine, bez ogrebotina i prljavštine.

 

 

Ukratko, ormarići Slim i Slim+ su:


Visokokvalitetni materijal pri izradi ormarića Slim i Slim+ koristi se certificirani lim presvučen bijelom bojom RAL 9016 (glatki sjaj).

 

   

Jednostavna ugradnja mogućnost vertikalnog podešavanja fronte i kućišta ormarića kroz čitavo vrijeme korištenja.

   
Podešavanje dubine ormarića omogućava prilagodljivu montažu, kako standardnih razdjelnika tako i onih opremljenih miješajućom pumpnom grupom.

 
 
   

Površinska zaštita posebnom zaštitnom folijom, prednja površina ormarića Slim i Slim + zaštićena je od oštećenja tijekom instalacijskih i završnih radova.

   

KAN-therm kvaliteta lasersko označavanje fronte ormarića jamstvo je najviše kvalitete proizvoda i 100% izvornosti.

   
Čiste, estetske površine tanka prednja strana ormarića savršeno se uklapa u zid; bez dodatnog okvira znači bez dodatnih praznina i površina na kojima se mogu taložiti prašina te druge nečistoće.
   

DIN nosač za brzu i jednostavnu ugradnju upravljačkih elemenata u ormariće izvedbe Slim.

   

Move & Lock funkcija je poseban dizajn pričvrsnih vijaka razdjelnika, zahvaljujući kojima se mogu slobodno postaviti na montažni nosač, bez potrebe da ih učvrstite ili riskirate njihovo pomicanje duž šine.

   

Kapci —  postavljeni u gornji dio kućišta Slim+ ormarića, omogućuju na jednostavan i estetski način povezivanje opskrbnih cijevi na razvodnik ili električnih kablova automatike, ugrađenih unutar zida.

   

Podaci o visini poda oznake 'min' i 'max' za ukupnu debljinu gotovog poda.

   

Ugodan rad —  nema potrebe za dodatnim alatima, zahvaljujući namontiranim krilnim maticama.

   
   

 

Više informacija:

Letak:  Korisnički priručnik:
Slim ormarići
Korisnički priručnik:
Slim+ ormarići