KAN-therm: KAN SET. Počinje online obuka za projektante i arhitekte!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

KAN SET. Počinje online obuka za projektante i arhitekte!

Vratite se u… školu! Uskoro počinje sljedeće izdanje internetskih kurseva obuke za projektante i arhitekte 21. oktobra održat će se prvi sastanak jesenjeg ciklusa online obuke KAN SET. Njegovi sudionici moći će vidjeti cijeli niz funkcionalnosti ovog rješenja i provjeriti kako ono pomaže u projektiranju. Dodatni podsticaj? Učešće na predavanjima koja vode KAN -therm stručnjaci je besplatno, a ogromno znanje koje se može steći - neprocjenjivo!

Projekt za 21. vijek

KAN SET je inovativno IT rješenje posvećeno projektantima i arhitektima. Zahvaljujući svojoj modularnosti, omogućuje vam da u jednom projektu spojite proračune hladne i tople instalacije sa cirkulacijom, kao i centralno grijanje (uključujući podno grijanje) i instalacije za hlađenje. Štoviše, ovisno o očekivanjima, mogu međusobno surađivati, koristiti zajedničko 2D i 3D grafičko okruženje ili funkcionirati neovisno. Sve u rukama korisnika! Još jedna prednost softvera KAN SET je njegova funkcionalnost. Opremljen je mogućnošću istovremenog uređivanja mnogih elemenata instalacije, brzim pristupom pomoćnim informacijama i funkcijom dinamičkog povezivanja podataka. Obavijestiće o ispravnosti unesenih podataka, a zahvaljujući grafičkom uređivaču, projektant će moći ručno pripremiti crtež s označenim zonama prostorije ili ga učitati zajedno s bazama iz programa OZC. Toliko o teoriji. Vreme je za vežbu!

Stručnjaci će otkloniti sve sumnje

Prvi od šest zakazanih sedmičnih online sastanaka održat će se 21. oktobra u 13:00. Svaki od njih biće posvećen individualnim rješenjima i sistemima iz KAN-therm ponude. Prvi će se odnositi na upotrebu ultraLINE sistema u instalacijama vode i grijanja. Nakon toga, pitanja koja se odnose, između ostalog, na podno grijanje, BIM dizajn u kontekstu saradnje između KAN SET -a i Revit softvera ili ugradnje grijaćih uređaja za tlo stadiona.

Treninge će voditi stručnjaci za robnu marku - Marcin Kurylonek i Krzysztof Sękowski, koji će pokazati kako se sve funkcije KAN SET-a koriste u praksi.

Da biste učestvovali u događaju, sve što trebate učiniti je ispuniti online obrazac.

Vidimo se uskoro!

 

 

Naziv obuke

Datum i vrijeme

1.

KAN SET software- usage of ultraLINE system in heating and water installation. Brief presentation of ultraLINE system.

21.10.2021

Time: 1.00 pm

2.

BIM designing – possibilities of cooperation KAN SET with Revit and KAN -therm Copper (M profile).

 

28.10.2021

Time: 1.00 pm

3.

KAN SET software – underfloor heating system and KAN-therm radiant heating solutions.

04.11.2021

Time: 1.00 pm

4.

KAN SET Software – supply and mixing units for underfloor heating systems and KAN-therm InoxFlow manifolds.

18.11.2021

Time: 1.00 pm

5.

KAN SET software – Wall dry panels in heating system/heating and cooling calculation in KAN Quick surface and KAN-therm Wall dry panels.

 

25.11.2021

Time: 1.00 pm

6.

KAN SET software – hydraulic calculation of football and external surface heating and KAN-therm Football presentation.

 

02.12.2021

Time: 1.00 pm

REGISTER