KAN-therm: Jamstvo kvalitete
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


Jamstvo kvalitete

Cilj i obveza djelatnosti KAN je ispunjenje očekivanja Klijenata i njihovo zadovoljstvo dostavljenim proizvodima. Taj se cilj realizira time da se za proizvodnju koriste najkvalitetnije komponente, stroga kontrola kvalitete proizvodnih procesa i briga za razinu servisa. Dostavljani proizvodi ne samo da su visoko kvalitetni, ali također proizvedeni i korišteni sukladno prirodnom okruženju čovjeka.

Kvaliteta nuđenih KAN proizvoda je kontrolirana vanjskim, poznatim istraživačkim institutima i u vlastitom savršeno opremljenom laboratoriju. Suvremena, profesionalna aparatura za istraživanje omogućuje stalno praćenje proizvodnih procesa, istraživanje tehničkih parametara i korisničkih parametara proizvoda. Naš laboratorij je istražni poligon za nova rješenja izrađena sukladno politici stalnog razvoja od strane konstrukcijskog ureda KAN.

Proizvodnja kao i cijela djelatnost firme se provodi pod nadzorom sustava upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme

EN ISO 9001: 2015.

Zahvaljujući gore navedenim aktivnostima je KAN stekao priznanje Klijenata i smatra se pouzdanim i vjerodostojnim partnerom.