KAN-therm: KAN-therm Slim & Slim+ Ormarići
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.


KAN-therm Slim & Slim+ Ormarići

 

Nova linija ugradbenih ormarića s inovativnim dizajnom bez okvira je još jedna novost koju na tržište predstavljamo ovog proljeća.

Slim Slim+ ormarići jedinstveni su proizvodi koje su razvili KAN-therm konstruktori. Svoje ime mogu zahvaliti vitkoj izvedbi fronti koja se savršeno uklapaju u zidnu površinu. Investitori će zasigurno cijeniti njihov moderan dizajn i visoke higijenske i estetske vrijednosti. Instalateri će, s druge strane, uživati u jednostavnoj i brzoj instalaciji, bez potrebe za dodatnim alatima, kao i jednostavnoj konstrukciji.

 

Po čemu se novi ormarići Slim i Slim + razlikuju od ostalih ormarića iz naše ponude?

Najvažnije promjene koje smo uveli u odnosu na ormariće iz naše trenutne ponude:

• okvir koji je bio pričvršćen na tijelo ormarića pomoću posebnih potpornih stopica uklonjen je iz dizajna ormarića;

• smanjena je debljina prednjeg dijela ormarića.

Takva rješenja omogućuju dobivanje proizvoda sa znatno povećanim estetskim i higijenskim vrijednostima. Zahvaljujući uklanjanju okvira, novi se ormarići savršeno uklapaju u zidnu površinu i na taj način smanjuju ukupne površine na kojima se taloži prašina ili prljavština.

Novi dizajn ormarića donosi također i niz korisnih poboljšanja koja će instalateri cijeniti tijekom montaže, kao što su oznake koje pokazuju minimalnu i maksimalnu visinu poda kao i mogućnost podešavanja dubine pomoću posebno prilagodljivih kuka.

  Dizajn korišten do sada (s okvirom);                                       Novi dizajn bez okvira

 

Ugradbeni ormarići ugrađeni su   u zidni otvor, što omogućava estetsko prikrivanje razdjelnika i drugih instalacijskih komponenti u konstrukciji građevne pregrade. Uklonjiva prednja strana omogućuje praktičan pristup svim uređajima, a pričvršćena je ta kućište ormarića s bravicom na kovanicu. Nudimo modele različitih dimenzija, što nam omogućava prilagodbu specifičnim primjenama i raspoloživom prostoru.

 

S obzirom na namjenu razlikujemo dvije nove jedinstvene konstrukcije:

Ugradbeni Slim ormarići namijenjeni su za ugradnju radijatorskih razdjelnika ili razdjelnika namijenjenih u kućnim instalacijama razvoda pitke vode. Na raspolaganju je nekoliko varijanti širina ormarića Slim.

 

 

Ugradbeni Slim+ ormarići namijenjeni su za ugradnju razdjelnika površinskog grijanja i elemenata upravljačke automatike. U ponudi je nekoliko varijanti širina ormarića Slim+.

 

Sve obojene površine ugradbenih ormarića sustava KAN-term dodatno su prekrivene zaštitnom folijom. Ovakvom izvedbom ormariće štitimo od mogućih oštećenja zaštinog premaza, uništavanja ili prljavštine tijekom građevinskih i instalacijskih radova. Nakon okončanja svih završnih radova, zaštitni film se mora skinuti sa svih površina ormarića, čime se postiže efetk nove površine, bez ogrebotina i prljavštine.