Space

Članak

KAN-therm utraPRESS – Svestrana, ekološki prihvatljiva uporaba

KAN-therm utraPRESS – Svestrana, ekološki prihvatljiva uporaba

Sustav KAN-therm ultraPRESS dizajniran je za unutarnje vodovodne sustave (hladna i topla sanitarna voda), sustave centralnog grijanja i hlađenja, tehnološku provodljivost topline i industrijsku opremu (npr. komprimirani zrak). Elementi sustava mogu se uspješno koristiti u izgradnji obiteljskih kuća, stambenih zgrada i javnih objekata (škole, hoteli, sportski objekti). Najbolji dokaz vrhunske kvalitete su brojne implementacije u KAN portfelju u različitim sektorima građevinske industrije.

UltraPRESS je ekološki prihvatljiv!

U svim sustavima dopuštena je uporaba isključivo onih proizvoda koji su sigurni sa stajališta zaštite zdravlja i okoliša. KAN-therm ultraPRESS je upravo takav. Materijali koji se koriste za izradu komponenti sustava su ekološki prihvatljivi i nisu štetni za zdravlje, te ostaju neutralni u sustavu pitke vode s fiziološkog i mikrobiološkog gledišta. To potvrđuje i potvrda Poljskog nacionalnog instituta za javno zdravstvo (PZH).

50 godina doživotnog jamstva

Prije stavljanja na tržište, svi elementi KAN-therm ultraPRESS sustava testirani su u visoko specijaliziranom istraživačkom laboratoriju KAN za 50 godina doživotnog jamstva. KAN na tržište isporučuje proizvod koji je pouzdan i ističe se dugim vijekom trajanja.

Montaža = brzina, udobnost i sigurnost

U sustavu KAN-therm ultraPRESS besprijekoran i siguran spoj osigurava čelična obujmica koja zateže cijev i fiting. Montaža spoja je olakšana univerzalnim alatima koji su jednostavni za korištenje. Spoj ne zahtijeva dodatnu izolaciju, npr. korištenje trake, konoplje. Pri projektiranju sustava KAN-therm ultraPRESS pridržavali smo se načela: „brza montaža – dugotrajan učinak“. To na mjerljiv način ubrzava građevinske i unutarnje radove.

KAN-therm ultraPRESS je sinonim za trajnost unutarnjih sustava; sustav je učinkovit i svestran u najrazličitijim područjima građevinske industrije. Sustav ne samo da u potpunosti zadovoljava tehničke i pogonske zahtjeve, nego i štiti naše zdravlje i okoliš, što potvrđuju odgovarajući certifikati. KAN pokazuje put do inovativnih i trajnih rješenja. Odabirom ultraPRESS sustava birate kvalitetu, pouzdanost i ekološki prihvatljivu tehnologiju. Sustav je dobio priznanje ne samo stručnjaka koji rade u tom sektoru, već i onih koji cijene udobnost, brzinu i sigurnost u svojim domovima i javnim ustanovama.

Najpopularniji članci na veb stranici

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.