Space

Članak

Sajam Hungarotherm 29. ožujak - 2. travanj

Sajam Hungarotherm 29. ožujak - 2. travanj

Tvrtka KAN-therm imala je čast sudjelovati na sajmu Hungarotherm, koji se održao u Budimpešti od 29. ožujka do 2. travnja. Bila je to izvrsna prilika za prezentaciju naših inovativnih vodnih i grijanih sustava.


S veseljem primjećujemo da je naš štand posjetio izuzetno velik broj ljudi, što pokazuje veliko zanimanje za naše proizvode. Bila je to sjajna prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata i razgovor s našim stalnim klijentima. Zahvaljujemo svima koji su odvojili vrijeme da nas posjete. Radujemo se sljedećem sajmu i susretima s vama!

Najpopularniji članci na veb stranici

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.