Space

Članak

ultraPRESS, inovacija u KAN portfelju

ultraPRESS, inovacija u KAN portfelju

KAN Group, poljski proizvođač modernih instalacijskih sustava nikada ne usporava. System KAN-therm Press koji je dobro poznat i dokazao se u praksi u mnogim primjenama, doživio je 'ultra' metamorfozu kako bi ispunio očekivanja kupaca i poslovnih partnera marke u još većoj mjeri.  Dakle, po čemu se razlikuje System KAN-therm ultraPRESS?

Čvrst temelj

Sustav KAN-therm Press već godinama mijenja poglede investitora na funkcionalnost sanitarnih instalacija. Njegove najveće prednosti su višestruka namjena i najviša kvaliteta izrade koji omogućuju korištenje i u najsloženijim projektima. Nedvojbena prednost sustava je sigurnost koju osiguravaju spojnice s LBP (Curenje prije prešanja) funkcijom koja signalizira neprešani spoj.

Stoga KAN ne spava na lovorikama. Doista, System KAN-therm ultraPRESS nedavno je debitirao na čvrstim temeljima svog prethodnika. 

Razlika koju možete vidjeti na prvi pogled je nova boja spojnica, izrađenih od svijetlog PPSU-a”, objašnjava Mariusz Choroszucha - direktor KAN Group odjela tehničke podrške , “Mesingane spojnice nadopunjene su promjerom raspona 32x3 mm. Kako bi proces ugradnje bio što je moguće lakši, našim smo kupcima također omogućili personalizirane KAN alate koji se sastoje od tri kompleta alata s U i TH čeljustima, opremljenih funkcijom automatskog povlačenja čeljusti. Osim toga,  System KAN-therm ultraPRESS  distribuira se u čitljivijoj ambalaži. Vrijedi spomenuti i nove oznake cijevi koje služe za lakšu identifikaciju.  Komponente sustava KAN-therm ultraPRESS sustava  imaju iste kataloške oznake kao i njegov prethodnik.

Zahvaljujući navedenim promjenama, pojedinačne komponente KAN-therm ultraPRESS sustava dobile su novi i dosljedni izgled. Povrh toga, njihov proizvodni proces osigurava da se stvaranje otpada koji se ne može reciklirati smanji za 50 %.

Vrijedi dodati da je System KAN-therm ultraPRESS u potpunosti kompatibilan i zamjenjiv s postojećim KAN-therm PRESS sustavom, kako u pogledu spojnica, tako i u pogledu cijevi. Komponente KAN-therm ultraPRESS sustava  imaju iste kataloške oznake kao i njegov prethodnik.

Najpopularniji članci na veb stranici

Postavke kolačića

Koristimo kolačiće za pružanje različitih usluga, za kontinuirano poboljšanje naših usluga, za prikazivanje oglasa u skladu sa vašim interesovanjima na našoj veb stranici i za pružanje funkcija društvenih medija. Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje naše veb stranice i da bi vam omogućili da koristite njene funkcije. Uz vašu suglasnost, takođe koristimo analitičke kolačiće za poboljšanje naše veb stranice i marketinške kolačiće za prikazivanje reklama i sadržaja na našoj veb stranici. Saznajte više o kolačićima i kako da ih koristite.
Klikom na „Prihvati sve“, pristajete na upotrebu svih kolačića. Klikom na „Prilagodi postavke kolačića“, možete izabrati koje kolačiće prihvatate. Možete da promenite postavke kolačića ili da povučete svoju suglasnost u bilo kojem trenutku.

Postavke kolačića

Ovaj alat pomaže da se izaberu i deaktiviraju razne oznake/trakeri/analitički alati koji se koriste na ovoj veb lokaciji.