KAN-therm: Naš Mobilni Centar za Obuku KAN Truck Training Center kreće na evropsku turneju!
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Naš Mobilni Centar za Obuku KAN Truck Training Center kreće na evropsku turneju!

 

Ogromno interesovanje za naš Mobilni Centar za Obuku podstakao nas je da proširimo ovaj projekt i povećamo broj naših korisnika. Uskoro ponovo krećemo na putovanje po Europi posebnim vozilom, specijalno konstruisanim u tu svrhu - KAN Training Center. Ovom prilikom naši stručnjaci podijeliće se s posjetiteljima svojim znanjem i iskustvom, i prikazati Kan-Therm sustave. Što će zapravo predstavljati ova europska inicijativa za obuku?

Novo vozilo za obuku i nepromijenjena osnovna ideja

Princip rada kompanije se ne mijenja – i u budućnosti ćemo se u prvom redu koncentrirati na sastanke sa kupcima i distributerima naših proizvoda. Radi se o ljudima koji svakodnevno dolaze u kontakt sa ponudama dostupnim u KAN-u. Upravo zato je toliko važno da ažuriraju svoje znanje i dobiju odgovore na sva pitanja koja se u njima postavljaju tokom svakodnevnog rada.

Krećemo na put u septembru 2021. godine, i ,između ostalog, planiramo posjetiti Mađarsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rumuniju, Srbiju, Albaniju, Grčku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Automobil, koji služi kao baza za trening, dizajnirali i razvili smo sami s posebnim naglaskom na to da on bude koristan, funkcionalan i što ugodniji za sve posjetitelje. Pri izboru odredišta na našoj mapi puta cilj nam je bio stići do što većeg broja partnera i prisustvovali najvažnijim događajima u građevinskoj industriji, koji se priređuju na otvorenom.

Susreti u KAN Truck Training Center-u

Tokom sastanaka graditelji i kupci mogu ne samo da se detaljno upoznaju sa svim sistemima i proizvodima koje KAN ima u ponudi, već i da ih isprobaju i samostalno instaliraju. Pored toga, predstavnici naše kompanije informisaće prisutne o novitetima i zanimljivostima vezanim za ponudu. Veliki naglasak stavljamo na praktično prenošenje znanja, zato će posjetioci imati priliku ne samo da sudjeluju na treninzima, već i da izvedu test pritiska na cijevima i testiraju njihovu toleranciju i trajnost. Takođe, izuzetno važan element svakog sastanka biće i razmjena iskustava i naše reagovanje na sva pitanja i tehničke nedoumice naših partnera i kupaca.

Pored tipičnih pitanja o proizvodima i pitanjima tehničke vrste, biće prilike i za zabavu. Svi koji posjete naše vozilo za obuku, biće nam dobrodošli gost za druženje uz šoljicu dobre kafe ili čaja. Posjetioci će moći učestvovati u takmičenjima koje obećavaju nagrade, a mogu se i dobro snabdjeti raznim tehničkim materijalima, poput kataloga, letaka i brošura.

Mi ćemo vas stalno obavještavati o detaljima putovanja KAN Truck Training Center, uključujući lokaciju i vrijeme održavanja sastanaka kako putem vlastitih informativnih portala (Facebook, web stranica), tako i putem informativnih portala naših trgovinskih partnera. 

Nadamo se da će zajednički sastanci, znanje i razmjena više od 30 godišnjeg iskustva KAN-ovih stručnjaka doprinijeti uspostavljanju tešnjih kontakata sa našim sadašnjim i budućim partnerima. Kao i da će oni na obostrano zadovoljstvo pružiti pravu inspiraciju i motivaciju - i za vas i za nas! Radujemo se skorašnjem susretu u KAN Truck Training Center-u, do viđenja!

Video: