KAN-therm: Posjetite KAN-therm na ISH Indija
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Posjetite KAN-therm na ISH Indija

Već po treći put KAN-therm vas ima čast pozvati na sajam ISH India powered by IPA. 

Od 28.02.2019.-02.03.2019. u Bombay exhibition Center u Mumbaju održaće se ciklus događanja pod zajedničkim nazivom India powered by IPA. Izložba je podijeljena na 5 tematskih blokova: vodno-kanalizacijske instalacije, sanitarne instalacije, kupatila, kuhinje i obnovljiva energija. Okupiće domaće i međunarodne izlagače.  

Biće to izuzetna prilika za upoznavanje s najnovijom tehnologijom i proizvodima, ali i prilika za učestvovanje u mnogim zanimljivim radionicama. ISH India će posjetiti arhitekti i inženjeri, tehničari, konzultanti, graditelji, izvođači, distributeri, trgovci i instalateri iz cijelog svijeta. Zahvaljujući stečenom znanju imaće mogućnost poslužiti se iskustvima i znanjem na temu efikasnih i cijenjenih rješenja u branši.

Tokom ovog sajma KAN-therm imaće mogućnost predstavljanja svojih najpopularnijih proizvoda za ovu regiju: System KAN-therm Press, System KAN-therm Inox, System KAN-therm Steel, System KAN-therm Sprinkler, System KAN-therm PP Green sistem kao i instalacije za podno grijanje i hlađenje.

Naši eksperti će vas čekati u hali 3, štand E 18, Bombay Exhibition Center, Mumbai

Srdačno vas pozivamo.

Registrirajte se

Više informacija

 
 
Materials: Messe Frankfurt / ISH India powered by IPA edition