KAN-therm: Naš Mobilni Centar za Obuku KAN Truck Training Center je ponovo na evropskoj turneji!
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Naš Mobilni Centar za Obuku KAN Truck Training Center je ponovo na evropskoj turneji!

 

Veliko interesovanje za naš mobilni centar za obuku potaklo nas je da proširimo ovaj projekat i povećamo broj naših korisnika. Uskoro ćemo ponovo krenuti na put po Evropi u specijalnom vozilu, specijalno konstruisanom za tu namjenu - KAN Training Center. Ovom prilikom naši stručnjaci će sa posjetiteljima podijeliti svoje znanje i iskustvo, te pokazati Kan-therm sisteme. Šta će tačno biti ova evropska inicijativa za obuku?

Novo vozilo za obuku i nepromijenjena osnovna ideja

Princip rada kompanije se ne menja – a u budućnosti ćemo se prvenstveno koncentrisati na sastanke sa kupcima i distributerima naših proizvoda. To su ljudi koji svakodnevno dolaze u kontakt sa ponudama dostupnim u KAN-u. Zato im je toliko važno da ažuriraju svoja znanja i dobiju odgovore na sva pitanja koja im se postavljaju tokom svakodnevnog rada.

Na put smo još u septembru 2021. godine krenuli, a između ostalog posjetili Mađarsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rumuniju, Srbiju, Albaniju, Grčku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Automobil, koji služi kao baza za obuku, dizajnirali smo i razvili s posebnim naglaskom na to da bude bude koristan, funkcionalan i što ugodniji za sve posjetitelje. Prilikom odabira destinacije na našoj mapi puta, cilj nam je bio doći do što većeg broja partnera i prisustvovati najvažnijim događajima u građevinarstvu koji se organiziraju na otvorenom.

Susreti u KAN Truck Training Center-u

Tokom sastanaka graditelji i kupci mogu ne samo da se detaljno upoznaju sa svim sistemima i proizvodima koje KAN ima u ponudi, već i da ih isprobaju i samostalno instaliraju. Pored toga, predstavnici naše kompanije informisaće prisutne o novitetima i zanimljivostima vezanim za ponudu. Naglasak stavljamo na praktičan prenos znanja, zato će posjetioci imati priliku ne samo da sudjeluju na treninzima, već i da izvedu test pritiska na cijevima i testiraju njihovu toleranciju i trajnost. Takođe, izuzetno važan element svakog sastanka biće i razmjena iskustava i naše reagovanje na sva pitanja i tehničke nedoumice naših partnera i kupaca.

Pored tipičnih pitanja o proizvodima i pitanjima tehničke vrste, biće prilike i za zabavu. Svi koji posjete naše vozilo za obuku, biće nam dobrodošli gost za druženje uz šoljicu dobre kafe ili čaja. Posjetioci će moći učestvovati u takmičenjima koje obećavaju nagrade, a mogu se i dobro snabdjeti raznim tehničkim materijalima, poput kataloga, letaka i brošura.

Mi ćemo vas stalno obavještavati o detaljima putovanja KAN Truck Training Center, uključujući lokaciju i vrijeme održavanja sastanaka kako putem vlastitih informativnih portala (Facebook, web stranica), tako i putem informativnih portala naših trgovinskih partnera. 

Nadamo se da će zajednički susreti, znanje i razmjena više od 30 godišnjeg iskustva stručnjaka KAN-a doprinijeti uspostavljanju tešnjih kontakata sa našim sadašnjim i budućim partnerima. Kao i da će oni na obostrano zadovoljstvo pružiti pravu inspiraciju i motivaciju - i za vas i za nas! Radujemo se skorašnjem susretu u KAN Truck Training Center-u, do viđenja!

Video: