KAN-therm: Odgovarajuće mjere opreza, ista učinkovitost
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Odgovarajuće mjere opreza, ista učinkovitost

IZJAVA KAN GRUPE

Poštovani,

Trenutna situacija u zemlji i svijetu oko SARS-CoV-2 (koji uzrokuje COVID-19) je neobičajena i izravno utječe na naše živote, radna mjesta i funkcioniranje tvrtki. KAN Grupa je predana poštivanju svih vladinih preporuka kao i smjernica WHO-a.

Pokrenuli smo interne procese i postupke za smanjenje rizika i posljedica za naše klijente, partnere i zaposlenike. Osim zdravlja i sigurnosti ljudi, krajnji je cilj osigurati kontinuitet poslovanja tvrtke, a samim tim i izvršavanje vaših narudžbi sukladno rasporedu.

Zbog ozbiljnosti prijetnje - adekvatno trenutnom stanju - prilagodili smo način kontaktiranja i komunikacije.

Od sada smo dostupni samo za kontakt na daljinu - putem telefona, e-pošte, kao i putem video konferencija; trenutno isključujemo sve osobne kontakte. Naše prodajno osoblje stoji vam na raspolaganju i pružit će vam podršku i savjete kao i do sada. Koliko je to moguće, također osiguravamo uvjete da zaposlenici u uredu izvršavaju svoje dužnosti na način kućnog ureda.

Za sada nema sumnji na bolest u našoj organizaciji, međutim stalno pratimo situaciju, koja se dinamično mijenja. Sustavno reagiramo na nove informacije i provodimo preventivne mjere. Odgovorit ćemo i odmah vas obavijestiti u slučaju ozbiljnih prijetnji vašim narudžbama.

Zahvalni na dosadašnjoj plodnoj suradnji, računamo na brzi dvosmjerni protok informacija i razumijevanje u slučaju poteškoća koje su posljedica faktora izvan naše kontrole. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, mi smo Vam, naravno, na raspolaganju.

Uz želje za brzim rješavanjem situacije,

Upravni odbor KAN Grupe