KAN-therm: Posjetite KAN-therm na ISH Indija
Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Posjetite KAN-therm na ISH Indija

Već po treći put KAN-therm vas ima čast pozvati na sajam ISH India powered by IPA. 

Od 28.02.2019.-02.03.2019. u Bombay exhibition Center u Mumbaju održaće se ciklus događanja pod zajedničkim nazivom India powered by IPA. Izložba je podijeljena na 5 tematskih blokova: vodno-kanalizacijske instalacije, sanitarne instalacije, kupatila, kuhinje i obnovljiva energija. Okupiće domaće i međunarodne izlagače.  

Biće to izuzetna prilika za upoznavanje s najnovijom tehnologijom i proizvodima, ali i prilika za učestvovanje u mnogim zanimljivim radionicama. ISH India će posjetiti arhitekti i inženjeri, tehničari, konzultanti, graditelji, izvođači, distributeri, trgovci i instalateri iz cijelog svijeta. Zahvaljujući stečenom znanju imaće mogućnost poslužiti se iskustvima i znanjem na temu efikasnih i cijenjenih rješenja u branši.

Tokom ovog sajma KAN-therm imaće mogućnost predstavljanja svojih najpopularnijih proizvoda za ovu regiju: System KAN-therm Press, System KAN-therm Inox, System KAN-therm Steel, System KAN-therm Sprinkler, System KAN-therm PP Green sistem kao i instalacije za podno grijanje i hlađenje.

Naši eksperti će vas čekati u hali 3, štand E 18, Bombay Exhibition Center, Mumbai

Srdačno vas pozivamo.

Registrirajte se

Više informacija

 
 
Materials: Messe Frankfurt / ISH India powered by IPA edition