KAN-therm: Novo pakiranje: Je vidljivo i lakše pronaći
Main image. Main image. Main image. Main image.

 

Novo pakiranje: Je vidljivo i lakše pronaći

Razvoj kompanije ne uključuje samo poboljšanja ponude uvođenjem novih, inovativnih proizvoda, već i promijene koje olakšavaju svakodnevni rad naših klijenata i partnera. Zbog toga ove godine moderniziramo način označavanja KAN-therm pakiranja proizvoda. Sada ih možete lako pronaći na polici i brzo prepoznati te odabrati ostale proizvode iz KAN-therm obitelji.

Prve promijene uglavnom se tiču vizualnog dijela. Međutim, također smo poboljšali naše kartonske kutije za fitinge - sada su zatvorene odozgo i iako imaju različite dimenzije, ostaju nepromijenjene u obujmu. Uskoro planiramo i modernizirati vrećice u kojima se proizvodi pakiraju.

 

Novo korporativno pakiranje znači:

  • Vidljivost: Karakteristična plava pruga s logotipom tvrtke sada je tamnija, gotovo tamnoplava. Pojačana boja na ambalaži rezultirala je upečatljivijim karakterom. Dakle, proizvodi KAN-therm sada će biti vidljiviji u samoposlužnim trgovinama i u objektima trgovačkih partnera.

  • Prepoznatljivost: Naš logotip na plavoj traci sada je postavljen sa svake strane pakiranja, što ga čini vidljivijim, bez obzira na to kako je roba posložena na policama. I veletrgovci i individualni kupci sada će lakše pronaći KAN-therm proizvode na policama - logo i nova nijansa vidljivi su na svakoj strani kartonskog pakiranja.

  • Svestranost: Primijenili smo novu vizualnu komunikaciju kako na ranije korištenim kutijama tako i na liniji pakiranja najnovijeg sustava - KAN-therm Ultraline.

Novi sistem - novo pakiranje. Zašto izdvajamo System KAN-therm Ultraline?

System KAN-therm ultraLINE je rešenje koje sažima 30 godina KAN-therm povijesti. Odlikuje se multifunkcionalnošću i originalnim, modernim dizajnom. System KAN-therm Ultraline ambalaža razlikuje se od standardnog tiska na cijeloj površini kartonske ambalaže sivim natpisom „System KAN-therm “ i nazivom „Ultraline “ pod logotipom tvrtke.

 

Ove godine također moderniziramo:

  • KAN-therm vrećice uvodimo označavanje slično kao na karton kutijama: plava pruga sa logotipom, a na System KAN-therm Ultraline vrećicama, dodatno, kosi natpis System KAN-therm i naziv sustava. Na vrećicama će se naći i standardna naljepnica.

 

 

Šta ostaje nepromijenjeno?

Od početka naše aktivnosti obraćamo pažnju na ekološki aspekt proizvodnje i same ambalaže. To se neće promijeniti.

Nastavit ćemo pakirati naše proizvode u visokokvalitetne kutije izrađene od sivog valovitog kartona koji ispunjava najstrože reciklažne standarde. Naše kutije su izrađene od materijala koji se u više navrata reciklira u više od 80%. Boje koje se koriste za njihovo označavanje su na bazi vod i iorazgradive